Κατηγορίες
Α Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΓΠΟ Καστοριάς

Φιλική νίκη για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε του ΓΠΟ Καστοριάς με 5-1, στο Προπονητικό Κέντρο Νέας Μεσημβρίας.

Στο παιχνίδι, η Καστοριά ήταν εκείνη που εκμεταλλεύτηκε μία αμυντική ολιγωρία του Δικεφάλου σε κόρνερ, βρίσκοντας στο τρίτο λεπτό γκολ από την Bighoundou.

Στην συνέχεια ακολούθησε ένας επιθετικός μονόλογος του ΠΑΟΚ, με συντριπτική κατοχή, ποσοστού άνω του 80% και σωρεία χαμένων ευκαιριών.

Στο 27ο λεπτό, ο Δικέφαλος έφτασε κοντά στην ισοφάριση, ωστόσο μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ της Βαρδαλή, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Με την πίεση ψηλά, ο ΠΑΟΚ συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες, ωστόσο οι Καλέση (31′), Μπασούρη (33′), Δοϊρανλή (46′) δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες τους σε γκολ, με το 0-1 να είναι και τελικό σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε, με τον ΠΑΟΚ να έχει την μπάλα στα πόδια του και την Καστοριά να αμύνεται στο δικό της μισό.

Ο Δικέφαλος απείλησε σε πέντε λεπτά τρεις φορές με τις Μπασούρη (50′), Κατσάνου (53′) και Καλιεντζίδου (55′), «κρούοντας» το καμπανάκι του κινδύνου.

Το γκολ ισοφάρισης ήρθε τελικά στο 57′ από τα πόδια της Βαρδαλή, με την αρχηγό του ΠΑΟΚ να πετυχαίνει εξαιρετικό τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Τρία λεπτά αργότερα, η Γιαννακά με πολύ ατομική ενέργεια πάτησε περιοχή, ωστόσο το σουτ της εξουδετερώθηκε από την αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η ανατροπή ήρθε στο 62ο λεπτό με ακριβώς ίδιο τρόπο. Η Βαρδαλή εκτέλεσε απευθείας φάουλ λίγο έξω από την περιοχή της Καστοριάς, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1.

Στο 70ο λεπτό η Βαρδαλή, η οποία είχε «κέφια», πέτυχε το χατ-τρικ, μετά από στρώσιμο της Akida μέσα στην περιοχή, η αρχηγός του Δικεφάλου με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3-1.

Πέντε λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ είχε και δεύτερο δοκάρι στο παιχνίδι, με την «οβίδα» της Δοϊρανλή έξω από την περιοχή να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 80 λεπτό την λύση επιθετικά έδωσε και πάλι η Βαρδαλή, η οποία εκμεταλλεύτηκε πλήρως την υπέροχη σέντρα της Γιαννακά, πετυχαίνοντας το δικό της «καρέ», 4-1.

Τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού επιφύλασσαν ακόμα ένα γκολ για τον ΠΑΟΚ, το οποίο ήρθε από την Κιουρεξίδου, η οποία τοποθετήθηκε σωστά σε κόρνερ, εκτελώντας από κοντά για το τελικό 5-1.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Κανάτας): Μπορτούνη, Σαββίδου (77′ Ρουμελιώτη), Γκούνη (77′ Μάκρα), Δοϊρανλή, Γιαννακά, Καλέση, Βαρδαλή, Σιδηροπούλου, Akida, Μπασούρη (77′ Τζούρτζεβιτς), Κατσάνου (77′ Κιουρεξίδου).

ΓΠΟ Καστοριάς (Γιώργος Τομόπουλος) : ενημερώνεται…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected