Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Super League 2 : Κάτοικοι Χανίων Κατσούρι και Πολίτης

Δύο ακόμη μεταγραφές για τα Χανιά, ένα 24ωρο πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η ομάδα της Κρήτης απέκτησε τον Ορέστη Κατσούρι από τον Εργοτέλη αλλά και τον Λάμπρο Πολίτη από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι ανακοινώσεις :

“Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον ακραίο μπακ-χαφ, Ορέστη Κατσούρι ο οποίος αποτελεί την υπ’ αριθμόν 18 μεταγραφή, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Γεννημένος στο Ηράκλειο στις 25 Φεβρουαρίου 1998, προέρχεται από τις ακαδημίες του Εργοτέλη όπου πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα».

Το 2018, ο αλβανικής καταγωγής δεξιός μπακ-χαφ, έκανε το μεγάλο «βήμα» στην καριέρα του υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Ηρακλείου. Με τον Εργοτέλη αγωνίστηκε σε 64 αγώνες (με 2 ασίστ), εκ των οποίων οι 52 ήταν για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Καλωσορίζουμε τον Ορέστη και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.”

 

“Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την απόκτηση του Λάμπρου Πολίτη.

Ο γεννημένος στη Χαλκίδα, στις 12 Δεκεμβρίου 1995 επιθετικός μέσος συμφώνησε με την ομάδα μας και αποτελεί το νέο της μεταγραφικό απόκτημα.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας στο βόρειο όμιλο της Super League 2, με απολογισμό 33 συμμετοχές (26 στο πρωτάθλημα και 7 στο Κύπελλο), 3 γκολ και 4 ασίστ. Ο 27χρονος μέσος, το καλοκαίρι είχε συμφωνήσει με την Καλαμάτα, από την οποία ωστόσο αποχώρησε πριν από λίγο διάστημα.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή Ψαχνών, για να ακολουθήσουν Απόλλων Σμύρνης, Χαλκίδα, Εθνικός Πειραιώς και Αγιος Ιερόθεος.

Η ΠΑΕ Χανιά καλωσορίζει τον Λάμπρο και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected