Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Άγιο είχε ποδοσφαιριστής της ΑΕ Ερμιονίδας σε τροχαίο στο Πόρτο Χέλι

Από «θαύμα» δεν τραυματίστηκαν πιο σοβαρά οι τέσσερις νεαροί που είχαν τις απογευματινές ώρες της Τρίτης (27/09) τροχαίο ατύχημα στο Πόρτο Χέλι Ερμιονίδας και συγκεκριμένα στον δρόμο της Βερβερόντα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βγήκε εκτός δρόμου και ανατράπηκε… Ποδοσφαιριστής της ΑΕ Ερμιονίδας είναι ο ένας από τους επιβαίνοντες.

Σημειώνεται ότι και οι τέσσερις νεαροί, τρία αγόρια και μία κοπέλα, ηλικίας 18 με 19 ετών, είναι καλά στην υγεία τους. Οι δυο μένουν στην Ερμιονίδα και οι γνωστοί τους κατάγονται από την Αρκαδία.

Όπως αναφέρει ο Πολίτης Αργολίδας, το ΙΧ εξετράπη της πορείας του, για άγνωστους λόγους, σχεδόν ένα χιλιόμετρο μετά το Πόρτο Χέλι, σε σημείο που υπάρχει στροφή και στη συνέχεια πήρε τούμπες μέσα σε χωράφι. Στην περιοχή είχε προηγηθεί βροχή. Οι ζημιές που έχει υποστεί το αυτοκίνητο είναι μεγάλες, ευτυχώς χωρίς οι επιβαίνοντες να τραυματιστούν σοβαρά.

Τα νεαρά άτομα διακομίστηκαν με δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Ναυπλίου… Έχοντας υποστεί και ισχυρό σοκ.

Όπως αναφέρθηκε, ο ένας από τους νεαρούς αγωνίζεται στην ΑΕ Ερμιονίδας. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με διάσειση… Οι νεαροί είναι καλά στην υγεία τους και αναμένεται να πάρουν εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο τροχαίο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας.

error: Protected