Super League 2 - Μεταγραφές

Super League 2 : Καπνίδης και Yambéré στα Χανιά

Δύο ακόμη μεταγραφές για την ΠΑΕ Χανιά, που ενισχύεται ακόμη περισσότερο ενόψει της νέας σεζόν στη Super League 2.

Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αντώνη Καπνίδη, που έμεινε ελεύθερος από τη Βέροια με την οποία κατέκτησε τον τίτλο πέρσι στον 1ο όμιλο της SL2 αλλά και του 31χρονου Γάλλου, Σεντρίκ Γιαμπερέ που αγωνίστηκε πέρσι στην Ορλεάν.

Οι ανακοινώσεις :

“Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον 30χρονο επιθετικό, Αντώνη Καπνίδη.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας, διαθέτει πλούσια εμπειρία από την κατηγορία, ενώ έχει παραστάσεις και από το εξωτερικό, όπου αγωνίστηκε στη Λιθουανία με τη φανέλα της Πανεβέζις με την οποία μάλιστα έπαιξε και σε προκριματικά Champions League.

O γεννημένος στις 15 Αυγούστου 1992 στην Θεσσαλονίκη σέντερ φορ, που ξεκίνησε την καριέρα του από τους «μικρούς» του Ηρακλή, το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στην Βέροια με την οποία κατέκτησε τον τίτλο στον Βόρειο όμιλο της Super League 2 και συμμετείχε στους αγώνες μπαράζ για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Με την Βέροια ο ύψους 1,86μ στράικερ, είχε 21 συμμετοχές. Το ξεκίνημα της περασμένης σεζόν τον βρήκε στη Λιθουανία όπου αγωνίστηκε με τη Πανεβέζις μετρώντας 17 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Αντώνης Καπνίδης θα αγωνιστεί στην Κρήτη, καθώς την περίοδο 2018-19 ήταν μέλος του Εργοτέλη, με τον οποίο «έγραψε» 25 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ για 3,5 χρόνια αγωνίστηκε στον Αρη, με 39 συμμετοχές 11 γκολ και 2 ασίστ.

Ακόμα το νέο απόκτημα της ομάδας μας έχει αγωνιστεί σε Αγροτικό Αστέρα (31 συμ., 1 γκολ), Δόξα Δράμας (9 συμ.), Καβάλα (23 συμ. 7 γκολ), Αναγέννηση Γιαννιτσών (20 συμ.-1 γκολ), Ξάνθη (21 συμ.6 γκολ) και Διογένη Μόρφου στη Κύπρο.”

“Η ΠΑΕ Χανιά, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον πολύπειρο Γάλλο αμυντικό, Σεντρίκ Γιαμπερέ.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μετά από μια σπουδαία καριέρα, με πολλές παραστάσεις και συμμετοχές σε μεγάλα πρωταθλήματα και σημαντικά Club.

Ο γεννημένος στις 6 Νοεμβρίου 1990 στο Μπορντό της Γαλλίας με καταγωγή την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, έχει διαγράψει σημαντική πορεία στην Ligue 1 της Γαλλίας, όπου έχει 109 συμμετοχές στην καριέρα του, με 7 γκολ και 1 ασίστ, με τις φανέλες των Μπορντό και Ντιζόν.

Επίσης έχει παίξει 9 φορές στο Europa League (οι δυο σε προκριματική φάση), τόσο με την Μπορντό όσο και με τον ΑΠΟΕΛ, όπου αγωνίστηκε το β’ εξάμηνο της σεζόν 2016-17. Συνολικά με την κυπριακή ομάδα είχε 9 εμφανίσεις και 1 γκολ, πανηγυρίζοντας μάλιστα την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ακόμα, ο δυναμικός σέντερ μπακ που είναι και διεθνής με την εθνική ομάδα της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας, έχει αγωνιστεί στη Ρωσία με την Ανζί (13 συμ.), στη Σαουδική Αραβία με την Αλ Ετιφάκ (30 συμ., 3 γκολ) και στο Βέλγιο με την Ρέισινγκ Γουάιτ Ντάρινγκ ντε Μόλενμπεεκ (5 συμ.). Την τελευταία χρονιά επέστρεψε στη Γαλλία για να αγωνιστεί στην Ορλεάν (15 συμ.).

Η ΠΑΕ Χανιά καλωσορίζει τον Σεντρίκ και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected