Κατηγορίες
Διάφορα

Συγκλονιστική η ιστορία με τον σκυλάκο που περπάτησε 8 χλμ για να γυρίσει στο σπίτι (vid)

Κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε τη στιγμή που ο χαμένος σκύλος περπάτησε μόνος του οκτώ χιλιόμετρα επιστρέφοντας στο σπίτι του, αφού πρώτα είχε χαθεί από τους ιδιοκτήτες του.

Ο Πιπ είναι ένα κυνηγόσκυλο, το οποίο είχε βγει βόλτα με την ιδιοκτήτρια του στις 18 Σεπτέμβρη. Όταν η η κυρία Bowles αφαιρέθηκε για να κοιτάξει κάτι στο κινητό της, το συμπαθέστατο τετράποδο παρατήρησε κάποιους σκίουρους να τρέχουν και άρχισε να τους κυνηγάει, φεύγοντας αρκετά χιλιόμετρα μακριά. Η άτυχη γυναίκα άρχισε να το ψάχνει στα γύρω στενά και όταν δεν βρήκε ίχνη του, απευθύνθηκε στις αρμόδιες αρχές και σε ομάδες χαμένων σκυλιών στέλνοντας φωτογραφία του Πιπ.

Λίγα λεπτά πριν η κυρία Bowles επιστρέψει λυπημένη στο σπίτι της, το κυνηγόσκυλο της ήταν ήδη εκεί και την περίμενε.

Αργότερα, όταν άνοιξε το κινητό της, πολλοί εθελοντές της είχαν στείλει βίντεο με το σκύλο της, που φαινόταν να έχει απομακρυνθεί τουλάχιστον οκτώ χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι.

Στο βίντεο, ο Πιπ φαίνεται να περιπλανιέται χαρούμενος στο δρόμο διασχίζοντας τη γέφυρα Clifton Suspension Bridge, αγνοώντας εντελώς την ουρά των αυτοκινήτων που τον ακολουθούν υπομονετικά, ενώ σε ορισμένα σημεία, ο σκύλος φαινόταν να χάνει τον προσανατολισμό του και κάνει ζιγκ-ζαγκ στους δρόμους.

το βίντεο δημοσίευσε το gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected