Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Σπουδαία νίκη που την κρατά στο κόλπο για τον Απόλλωνα Λεμεσού, παραλίγο το “Χ” στο Ολντ Τράφορντ η Ομόνοια (vids)

Σπουδαία νίκη για τον Απόλλωνα Λεμεσού!

Το βράδυ της Πέμπτης (13/10) η ομάδα του Νταβίντ Καταλά υποδέχθηκε την Άλκμααρ στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League και επικράτησε με 1-0, χάρις σε γκολ του Βαλεντίν Ρομπέρζ στο 32′.

Πρώτη νίκη στους ομίλους για την Λεμεσιανή ομάδα, η οποία ανέβηκε στους 4 βαθμούς (όσους και η Ντνίπρο, που παίζει στις 22:00 με την Βαντούζ) και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για πρόκριση.

Επιτέθηκε όταν έπρεπε, αμύνθηκε όταν οι Ολλανδοί πίεσαν και ο Απόλλωνας πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη, υποχρεώνοντας παράλληλα την Άλκμααρ στην πρώτη της ήττα στους ομίλους και μόλις στην δεύτερη σε ολόκληρη την σεζόν!

Απόλλων Λεμεσού (Νταβίδ Καταλά) : Α. Γιοβάνοβιτς, Καμπράλ, Χαμάς, Αρτυματάς, Ρομπέρζ, Χάμπος, Σπόλιαριτς (56’Κολ), Γιόστεν (56’Ζράντι), Σαχάρ, Ντιγκινί (64’Χέντι), Νταμπό (46′ Πίττας).

Ο φοβερός Ουζόχο λύγισε στο 90+3′ για την Ομόνοια

Κρίμα για την Ομόνοια η οποία για 93 λεπτά κρατούσε το μηδέν στην άμυνα όμως τελικά λύγισε…

Οι πράσινοι ήταν στα σχοινιά σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού όμως ο Ουζόχο είχε απαντήσεις σε όλες τις προσπάθειες των παικτών του Τεν Χαχ. Όχι όμως στο σουτ του ΜακΤόμινεϊ στο 90+3΄…

Οι Red Devils λύγισαν το τριφύλλι το οποίο αποθεώθηκε από 4,500 και πλέον φιλάθλους του που έδωσε ρεσιτάλ στις εξέδρες.

Ομόνοια (Νιλ Λένον) : Ουζόχο, Κίτσος, Γιούστε, Μίλετιτς, Λανγκ, Μάθιους (65′ Ψάλτης), Χάμπος (73′ Παπουλής), Κασάμα (85′ Μιξ), Παναγιώτου, Κακουλλής (64′ Ανσαριφάρντ), Μπρούνο (73′ Λοΐζου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected