Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Πολλά γκολ και χρήσιμα συμπεράσματα στο φιλικό Φίλιππος Μελίκης – Μ.Αλεξ.Τρικάλων 2-3

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι σ αυτήν την ατελείωτη ομολογουμένως προετοιμασία των ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας…

Σήμερα (15/10) στο γήπεδο της Μελίκης, συναντήθηκαν ο τοπικός Φίλιππος με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, σε φιλική αναμέτρηση ενόψει των πρώτων αγώνων σε Κύπελλο (πρώτα ο Θεός στις 22/10) και έπειτα για το πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής

Οι “πράσινοι”, που θα αγωνιστούν μετά από τρία χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα, επικράτησαν με σκορ 3-2.

Με ένα αρκετά διαφοροποιημένο ρόστερ σε σχέση με πέρσι, η ομάδα του Νικηφόρου Μπελαγιάννη προηγήθηκε στο πρώτο τέταρτο με γκολ του Χλιαρόπουλου (ο νεαρός ποδοσφαιριστής που ανήκε μέχρι πρότινος στους Τηλεμάχους Αλεξάνδρειας) και δέκα περίπου λεπτά μετά ο Ψάλτης ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

Στο 49′ ο Τσιρίδης έδωσε ξανά το προβάδισμα στους “πράσινους”, με τον MVP του ματς Χλιαρόπουλο να διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα στο 73′.

Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε λίγο πριν το τέλος ο Αντώνης Παρσόπουλος, που στο παρελθόν έχει φορέσει με επιτυχία τη φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης (Γρηγόρης Ηλιάδης) : Καψάλης, Καλαϊτζίδης, Ηλιάδης, Τσιφλίδης, Μπουρδάνος, Λίπε, Ψάλτης, Μπουκουβάλας, Παρσόπουλος, Αργυρόπουλος, Πατσιαβούρας. Αγωνίστηκαν και οι Κοντογιάννης, Καρατενίζης, Νατσάλης, Καραβαδές.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (Νικηφόρος Μπελαγιάννης) : Ευαγγελόπουλος, Γεωργίου, Χλιαρόπουλος, Αβραμόπουλος, Λαμπρόπουλος, Παπαμανώλης, Καμπούρης, Βλάχος, Αρβανιτίδης, Τσιρίδης, Πέικος. Αγωνίστηκαν και οι Ατανάσοφ, Ζυγκιρίδης, Κατράνας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected