Κατηγορίες
Αθλήματα

Οδυνηρή ήττα και αποκλεισμός από την Ευρώπη για την Πυλαία

Με ψηλά το κεφάλι και ξέροντας πως τα έδωσε όλα, το ευρωπαϊκό ταξίδι της γυναικείας ομάδας της Πυλαίας ολοκληρώθηκε στην Τουρκία, μετά την ήττα από την Antalyaspor με 23-34.

Έχοντας να διαχειριστεί τις σημαντικές απουσίες που υπάρχουν, αλλά και τον λίγο χρόνο προσαρμογής από το πρώτο παιχνίδι, η ομάδα μας προσπάθησε στην Αττάλεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων ξέφυγε από νωρίς, με την ομάδα μας να προσπαθεί να επιστρέψει, ωστόσο η ομάδα από την Τουρκία έβρισκε τρόπο να κρατάει την καλή διαφορά που είχε χτίσει.

Έτσι, το τελικό 23-34 έδωσε τη νίκη στην Antalyaspor, με την γυναικεία ομάδα μας να συλλέγει πολύτιμες εμπειρίες.

Για την ελληνική ομάδα πρώτη σκόρερ ήταν η Μαριάνα Αζεβέδο με 9 γκολ και ακολούθησε η Πένυ Αργυροπούλου με 7 τέρματα.

Διαιτητές: Μπεκίρι – Κρασνίκι (Κόσοβο). Δίλεπτα: 6-9. Κόκκινες: Γκακίντοβα (43,55 – τρία δίλεπτα), Ακαλίν (60:00 – τρία δίλεπτα). Πέναλτι: 12/13 – 2/3

Συνθέσεις

ΑΕΣΧ Πυλαίας (Βακάλης): Πιαντίνι, Τροχίδου, Μόσχου, Καραχαρίση, Θεοδοσοπούλου, Κ. Κουκμίση, Τάκη, Κωστοπούλου 1, Τόρες 1, Αζεβέδο 9, Τσιγαρίδα 1, Μ. Κουκμίση, Σελεμίδου 1, Αργυροπούλου 7, Γκόμεζ, Ζηνωνίδου 3.

Antalya Konyaalti BSK (Ουνσάλ): Μπεν, Τουρκγιλμάζ 6, Γκακίντοβα 1, Ακαλίν 2, Βατάν 1, Γιανέσκα 4, Μποζντογκάν 1, Οζτούρκ 11, Αϊντεμίρ, Μπεμπεγιάζ, Σανίκοβα 1, Σαχίν 2, Ίκχνεβα 4, Ιμάμογλου, Τσετίν, Αϊντίν 1.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected