Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Μεγάλη νίκη και πρόκριση για την Κηφισιά, 1-0 τον ΟΦΗ

Μια πολύ σπουδαία επιτυχία σημείωσε η ΠΑΕ Κηφισιά, που απέκλεισε τον ΟΦΗ από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας!

Η ομάδα του Κρητικού στην καταγωγή, Γιώργου Πετράκη επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Μιχάλη Κουϊρουκίδη στο 64ο λεπτό και συνεχίζει στη φάση των “16” του θεσμού.

Από την άλλη πλευρά, ο ΟΦΗ ήταν στην κυριολεξία…άφαντος στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια έμεινε εκτός συνέχειας, από μια διοργάνωση που στο παρελθόν έχει καταγράψει σημαντικές επιτυχίες.

Το φιλμ

Μπορεί ο Νίκος Νιόπλιας να μην προχώρησε σε αλλαγές, ωστόσο ο ΟΦΗ μπήκε στο παιχνίδι νωθρά με αποτέλεσμα στο πρώτο λεπτό η Κηφισιά να χάσει μεγάλη ευκαιρία με τον Τετέι, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ.

Μετά το 10λεπτο ο ΟΦΗ πήρε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο έδειξε σοβαρό πρόβλημα στην ανάπτυξη με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο προς την εστία της Κηφισιάς.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν με ξαφνικές αντεπιθέσεις για να δημιουργήσει κάτι αξιόλογο, ωστόσο δεν πέτυχε κάτι σημαντικό με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει μέχρι το τέλος των 45 λεπτών.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ προσπάθησε να γίνει πιο δραστήριος, ωστόσο και πάλι δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία της Κηφισιάς. Αντίθετα οι γηπεδούχοι που είχαν διαβάσει το παιχνίδι κατάφεραν και… χτύπησαν στην κόντρα επίθεση, όταν ο Τετέι έκλεψε στην μεσαία γραμμή, πάσαρε στον Νοικοκυράκη, με τον τελευταίο να σεντράρει χαμηλά μέσα στην περιοχή και τον Κουϊρουκίδη να πλασάρει τον Στίβενς για το 1-0.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει, όμως η τελική προσπάθεια δεν ερχόταν από τους παίκτες του Νίκο Νιόπλια, που έβλεπαν την Κηφισιά να απειλεί την εστία του Στίβενς με σημαντικές ευκαιρίες των Καλλέργη, Τετέι.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και ο ΟΦΗ γνώρισε μια ντροπιαστική ήττα αποχαιρετώντας τον θεσμό του κυπέλλου από την 5η φάση.

Συνθέσεις

ΠΑΕ Κηφισιά (Γιώργος Πετράκης) : Αναγνωστόπουλος, Σωτηράκος, Μπαρμπόσα, Μαζουλουξής, Να’α, Νοικοκυράκης, Πέιος, Παπασάββας (86′ Βαφέας), Πρίτσας (78′ Γκίνη), Κουϊρουκίδης (74′ Καλλέργης), Τετέι

ΟΦΗ (Νίκος Νιόμπλιας) : Στίβενς, Γιαννούλης (34′ λ.τ. Διαμαντής), Πασαλίδης (67′ Μπαλογιάννης), Βούρος, Τοράρινσον (67′ Τζου), Λάρσον, Ντιουσέ, Μεγιάδο (58′ Περέα), Γκερέρο, Τοράλ, Ντουρμισάι

Το πρόγραμμα της 5ης φάσης

Τρίτη 18/10

ΝΠΣ Βόλος – Ιωνικός  4-0

Τετάρτη 19/10

ΑΕΛ – Λεβαδειακός  1-2
Καλαμάτα – Παναιτωλικός  2-2, 4-3 πεν
Καλλιθέα – ΝΠΣ Βέροια  1-0
Πανσερραϊκός – Παναχαϊκή  5-2 παρ
Αλμωπός Αριδαίας – Λαμία  0-2
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος  1-3 παρ

Πέμπτη 20/10

ΠΑΕ Κηφισιά – ΟΦΗ  1-0
ΑΟ Αγίου Νικολάου – Αλμυρός (16.00)
Ιωνικός Διαβατών – Απόλλων Παραλιμνίου (16.00)
Πανελευσινιακός – Απόλλων Πόντου (16.00)
ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (19.00)

*το φιλμ από το grandsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected