Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Με νεαρούς ποδοσφαιριστές θα αγωνιστεί στο Κύπελλο ο ΦΑΣ Νάουσα

Μία ιδιαίτερη χρονιά είναι η φετινή για την ποδοσφαιρική ομάδα της Νάουσας.

Ο ιστορικός ΦΑΣ πέρασε από…μπουρίνια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και σήμερα, δύο ημέρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για το Κύπελλο Ημαθίας, βρίσκεται κυριολεκτικά στο μεταίχμιο της σύγχρονης ιστορίας του.

Κι αυτό γιατί, όπως ανακοίνωσε στα social media ο Δημήτρης Κοτζάμπασης, η πρεμιέρα στις επίσημες υποχρεώσεις κόντρα στον συντοπίτη Αχιλλέα, θα γίνει με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών ηλικίας 14 και 15 ετών.

Αναλυτικά η ανάρτηση του νεαρού προπονητή :

“Τα τελευταία χρόνια δεν συνηθίζω να κάνω ανάρτηση στα social media. Πιστεύω όμως ότι είναι σημαντικό να ενημερώσω όσους με ακολουθούν ότι το Σάββατο 22 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας κυπέλλου ΦΑΣ Νάουσα – Αχιλλέας Νάουσας στο ΔΑΚ Νάουσας με ώρα έναρξης 15:30. Για την ομάδα του ΦΑΣ Νάουσα θα αγωνιστούν οι αθλητές της κ16 γεννημένοι το 2007 – 2008. Άσχετα με το τι συμβαίνει στα διοικητικά της ομάδας, κάτι στο οποίο όλοι μας νιώθουμε απογοητευμένοι και ελπίζουμε στην πορεία να αλλάξουν τα πράγματα, το Σάββατο περιμένουμε όσοι υποστηρίζουν και αγαπάνε την ομάδα να χειροκροτήσουν και να αγκαλιάσουν την προσπάθεια των 20 εκπαιδευομένων ποδοσφαιριστών που θα φορέσουν την βαριά φανέλα του ΦΑΣ Νάουσα και θα αντιμετωπίσουν την ιστορική ομάδα του Αχιλλέα Νάουσας!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected