Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Έκανε αυτό που…ξέρει καλά στον θεσμό ο ΑΟΑΝ, προκρίθηκε ξανά στους “16”!

Ο Άγιος Νικόλαος συνεχίζει το… ταξίδι του στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο ΑΟΑΝ, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, πέρασε στους «16» της διοργάνωσης. Επικράτησε 2-0 του Αλμυρού, που δεν κατάφερε να πιάσει τα γνωστά του στάνταρ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

Το ματς ήταν μοιρασμένο από το ξεκίνημα του και οι δύο ομάδες ήταν αρκετά προσεκτικές. Οι φιλοξενούμενοι απειλούσαν με ορισμένα μακρινά σουτ του Φραγκουλάκη (4’, 14’), ενώ οι γηπεδούχοι είχαν μία καλή στιγμή με άστοχη κεφαλιά του Μελισσόπουλου (17’).

Δέκα λεπτά αργότερα, ωστόσο, οι Λασιθιώτες κέρδισαν πέναλτι, έπειτα από χέρι του Μάγκα και ο Μπαράτα από την… άσπρη βούλα σημείωσε το 1-0! Το… μομέντουμ πήγε στην πλευρά της ομάδας του Σκύβαλου, που απείλησε ξανά στο 34’ με τον Μπαράτα.

Στην επανάληψη οι «πορτοκαλί» δεν είχαν καταφέρει να βάλουν πίεση στον ΑΟΑΝ, που, μάλιστα, είχε σημαντικές φάσεις, στο 50’ με τον Πλουσή και στο 64’ με τον Μηνά. Τρία λεπτά αργότερα ο Αλμυρός έφτασε κοντά στην ισοφάριση με σουτ του Φραγκουλάκη. Μετά τα μέσα του δεύτερο μέρους το σύνολο του Παπαματθαιάκη κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και βελτίωσε την εικόνα του, ενώ στάθηκε άτυχο, αφού στο 70’ η προσπάθεια του Γκέτσι σταμάτησε στο δοκάρι!

Τα πάντα, ωστόσο, τέλειωσαν στο 85’, όταν ο Τσανάι με έξυπνη εκτέλεση φάουλ «έγραψε» το 2-0 και έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα στους νικητές! Στο 91’ ο Τσανάι απείλησε και στο επόμενο λεπτό ο Νικολάου λίγο έλειψε να μειώσει για τον σύλλογο του Γαζίου. Τίποτε, όμως, δεν άλλαξε και οι γηπεδούχοι πήραν τη μεγάλη πρόκριση.

Συνθέσεις

ΑΟ Αγίου Νικολάου (Μανώλης Σκύβαλος) : Γιαγκόζης, Δολαψάκης, Πλουσής, Χίσι, Γωνιωτάκης, Φουκαράκης, Ζέλιος (62′ Τσανάι), Κίτος, Μηνάς (83′ Τζιλάι), Μπαράτα (62′ Λάμπρου), Μελισσόπουλος.

Αλμυρός Γαζίου (Μανώλης Παπαματθαιάκης) : Χανιωτάκης, Παγώνης, Κοιλιάρας (62′ Γκέτσι), Νικολάου, Μάγκας (62′ Αγαπάκης), Φραγκουλάκης, Ενγκουέμ, Πιερτζάκομι, Μπουρσέλης (77′ Αντωνίου), Γιουκαρής (62′ Πατινιώτης), Κατσικοκέρης (68′ Άντερσον)

*grandsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected