Κατηγορίες
Basket

Τρομερά πράγματα από τον Giannis και νέα νίκη για τους Bucks (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε ακόμα μία μεγάλη εμφάνιση, οδηγώντας τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη με 110-99 απέναντι στους Μπρούκλιν Νετς στο «Fiserv Forum».

Ο Έλληνας διεθνής έκανε double double με 43π. και δεκατέσσερα ριμπάουντ κι είχε ακόμα πέντε ασίστ, ένα κλέψιμο, τρία κοψίματα, αλλά και εφτά λάθη, σε 37.52’. Άλλους 15π. έβαλε ο Τζρου Χόλιντεϊ, συν εφτά ριμπάουντ, και «διπλός» με 20π. και έντεκα ριμπάουντ ήταν και ο Μπόμπι Πόρτις. Δεν αγωνίστηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Ο Κέβιν Ντουράντ με 33π. και έξι ριμπάουντ και ο Κάιρι Ίρβινγκ με 27π. και εννέα ριμπάουντ ξεχώρισαν για τους Νεοϋορκέζους.

Εκτός αποστολής έμεινε ξανά ο Κώστας Αντετοκούνμπο, στη νίκη των Σικάγο Μπουλς με 124-109 επί των Ιντιάνα Πέισερς στο «United Center». Ο Ζακ Λαβίν τελείωσε με 28π., έξι ριμπάουντ και πέντε ασίστ, ο Ντε Μαρ Ντε Ρόζαν με 17π. και ο Νίκολα Βούτσεβιτς με 14π., εφτά ριμπάουντ και έξι ασίστ. Από τους εκπροσώπους της Ιντιανάπολις ο Μπάντι Χιλντ είχε 25π. και ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον 17π. και έντεκα ασίστ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected