Κατηγορίες
Εφηβικό ΕΠΣ Ημαθίας - Παιδικό Ημαθίας

Δελτίο τύπου των Τηλεμάχων Αλεξάνδρειας για το ματς της U16 με τον ΦΑΣ Νάουσα

Ενημερωτικό δελτίο απέστειλαν οι Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας, με το οποίο ενημερώνoυν το πως επικράτησαν του ΦΑΣ Νάουσα για τη 1η αγωνιστική του Εφηβικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά :

“Με νίκη ξεκίνησε η Κ16 των Τηλεμάχων Αλεξάνδρειας καθώς νίκησε εκτός έδρας με 1–0 την αντίστοιχη του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ στο γήπεδο του Γιαννακοχωρίου.

Οι Τηλέμαχοι είχαν την καθολική υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα χάνοντας ωστόσο κλασικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ κάτι το οποίο κατάφεραν στις καθυστερήσεις του αγώνα με σκόρερ τον Μιχαλακάκη, ο οποίος παίρνοντας τη μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό γάμα της εστίας της Νάουσας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Έτσι η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη, ο οποίος βρίσκεται για έκτη συνεχόμενη χρονιά στο τιμόνι των Τηλεμάχων, πήρε το τρίποντο απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ, η οποία δυσκόλεψε αρκετά την ομάδα των Τηλεμάχων καθώς θα μπορούσε και αυτή να προηγηθεί νωρίτερα στο παιχνίδι.

Διακρίθηκαν με την απόδοσή τους οι: ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΟΥΜΠΗΣ, ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΧΟΣ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΗΣ. Επόμενος αντίπαλος για τους Τηλέμαχους είναι η ομάδα της Μελίκης εντός έδρας το μεθεπόμενο Σάββατο καθώς μεσολαβεί διακοπή του πρωταθλήματος.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα (Δημήτρης Κοτζάμπασης): Χριστοδούλου, Ζήμνας, Παπαδόπουλος, Μπόσι, Δρενοβιάδης, Χιονίδης, Βασιλείου, Παπαπέσιος, Τζιμουλίνος, Λαμπρίτσιος, Νατσιούλας.

Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας (Κυριάκος Καρασαββίδης): Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Δούμπης, Στουγιαννόπουλος, Μιχαλακάκης, Νίλας (30’ λ.τ. Μίχος), Γιάντσης, Πετρόπουλος (41’ Μπρουσκέλης), Νικόπουλος, Φωτεινιάς (74’ Αθανασιάδης).”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected