Super League 1

Super League : Στον τελικό της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος U17 ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός, έχοντας το προβάδισμα του πρώτου αγώνα, επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου και θα βρεθεί στον τελικό της πρώτης φάσης της Super League U17.

Στο πρώτο ημίχρονο και στο πρώτο 20λεπτο είχε τρεις ευκαιρίες ο Ατρόμητος, ωστόσο ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Λίγδα στο 78′

Οι δυο ομάδες είχαν τις στιγμές τους, ωστόσο δεν μπήκε άλλο γκολ και έτσι η ομάδα του Μαυρογενίδη προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο τελικός της φάσης μπαράζ, θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο (19/11) στο γήπεδο του Αγρινίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νικητής του τελικού θα εξασφαλίσει από τώρα την παρουσία του στην τελική τετράδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο στο τέλος της σεζόν για το πρωτάθλημα της Super League U17.

Συνθέσεις

Ατρόμητος: Βελέντζας, Δημοσθενιάδης, Σαρηγιάννης, Κατσίχτης, Μπέης, Αλεξίου, Πούλος, Χότζα, Λεονταρόπουλος, Λοιζίδης, Μπάτος. Αγωνίσητκαν και οι: Τσιαπέλας, Μυλωνάς, Κότσης, Λιόσης, Καψής

Ολυμπιακός: Κουρακλής, Κουτσόπουλος, Αλαφάκης (65′ Παυλάκης), Πλιώνης, Δάμα, Φίλης (73′ Μανιός), Τουφάκης (73′ Κτένας), Λιατσικούρας, Κωστούλας, Δαρβίρας (46′ Λίγδας), Πνευμονίδης (65′ Σούφκα)

δείτε φωτογραφίες στο talentabout.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected