Γ Εθνική / Τοπικά

Το ντέρμπι των Γιαννιτσών έκλεψε την παράσταση! (photos)

Ένα εκπληκτικό παιχνίδι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν οι αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στο γήπεδο της Ν. Τραπεζούντας, με τον ΑΣ Γιαννιτσά να παίρνει μεγάλη νίκη με σκορ 3-2 του συμπολίτη και μέχρι σήμερα αήττητου Εθνικού.

Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, πέντε γκολ, αποβολή, ένταση, πάθος και πολλά νεύρα μεταξύ των παικτών.

Το παιχνίδι ειδικά στο πρώτο μέρος ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου, ενώ στην επανάληψη το θέαμα δεν ήταν ανάλογο με την σκοπιμότητα να παίρνει την σκυτάλη.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και πολύ νωρίς μόλις στο 6’ άνοιξαν το σκορ με τον Νίκο Κυργερίδη, αλλά σιγά-σιγά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και βγήκαν μπροστά για να απαντήσουν στο 18’ με τον Τάσο Καψάλη να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα και στο 31’ έφεραν τούμπα το παιχνίδι, όταν σε ανατροπή του Αντώνη Παρσόπουλου από τον Νίκο Δεληχατζή, υπεδείχθη πέναλτι και ο Χρήστος Κοσέογλου έγραψε το 1-2.

Οι γηπεδούχοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και λίγο πριν λήξει το ημίχρονο στο 45’ έφτασαν στην ισοφάριση με τον Χρήστο Γρηγοριάδη να γράφει το 2-2, αλλά και πάλι ο ΑΣ Γιαννιτσά είχε απάντηση, με τον Κώστα Σοφιανίδη στο 45’+3’ να γράφει το 2-3.

Στην επανάληψη και σχετικά νωρίς οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γιώργου Τερζή στο 53’ και πρόσεξαν περισσότερο την άμυνα τους με μοναδικό σκοπό να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα, κάτι που πέτυχαν καταθέτοντας ψυχή στον αγωνιστικό χώρο, με τους γηπεδούχους να διατηρούν την υπεροχή και να αναζητούν την ισοφάριση, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, μη εκμεταλλευόμενοι και το αριθμητικό τους πλεονέκτημα.

δείτε φωτογραφίες στο Aridaia365

Συνθέσεις

Εθνικός Γιαννιτσών (Φώτης Μητσάκης-Πόλυς Χαραλαμπίδης) : Δεληχατζής, Ρέις, Γιόντης, Γρηγοριάδης, Κυργερίδης, Γκουγκουλούδης, Χατζηπαρασίδης, (57’ Καμπάνης), Καραδήμος, Γουστέρης, Καράμπελας, Σιταράς, (67’ Στεφανίδης).

ΑΣ Γιαννιτσά (Σταύρος Κωστογλίδης) : Δομουκτσίδης, Παπαδόπουλος, (52’ Στεργίου), Βακαλίδης, Σαλονικίδης, Κοντσίδης, Τερζής, Καψάλης Α., Μπιγκάνος, Κοσέογλου, (88’ Καψάλης Ε.), Σοφιανίδης, Παρσόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected