Κατηγορίες
Διάφορα

Τυχαίο ή “πίσω έχει η αχλάδα την ουρά”; Πρόεδρος της Επιτροπής Φιλίας με το Κατάρ φέρεται να είχε οριστεί ο Ανδρέας Πάτσης!

Η δυσώδης υπόθεση του Qatar Gate, βγάζει στην επιφάνεια πολλά περίεργα «τρίγωνα» και εξαιρετικά εντυπωσιακές συμπτώσεις.

Ενώ η Εύα Καϊλή φέρεται να συμμετείχε σε οργάνωση που λειτουργούσε υπέρ των συμφερόντων του Κατάρ με το αζημίωτο, στην Ελλάδα ως πρόεδρος της Επιτροπής Φιλίας ανάμεσα στην Ελλάδα και το Κατάρ, εμφανιζόταν ο μέχρι πρότινος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Πάτσης!

Θυμίζουμε πως ο πρώην βουλευτής, που διεγράφη μετά το σκάνδαλο όπου αποκαλύφθηκε πως δρούσε ως «αρπακτικό» των κόκκινων δανείων.

Σύμφωνα με το Sportime, με απόφαση του προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα, έγινε πρόεδρος της ομάδας Κοινοβουλευτικής Φιλίας μεταξύ Ελλάδας και Κατάρ.

Συγκεκριμένα σε δηλώσεις του από τον περασμένο Αύγουστο ο Ανδρέας Πάτσης σημείωνε:

«Είναι η πρώτη Ομάδα Κοινοβουλευτικής Φιλίας των δύο χωρών –Ελλάδας, Κατάρ– και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα ο ορισμός μου από τον πρόεδρο της Βουλής ως προέδρου της Επιτροπής. Το Κατάρ έχει υψηλή θέση ανάμεσα στις πιο πλούσιες χώρες του κόσμου, αλλά ταυτόχρονα παίζει σημαντικό ρόλο στις γεωπολιτικές εξελίξεις της περιοχής μας και ευρύτερα.

Η ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών μόνο οφέλη μπορεί να έχει για εμάς και αυτό φάνηκε από την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Σκοπός και ευθύνη μου είναι, πέραν της βελτίωσης των πολιτικών σχέσεων, να αναζητήσω δυνατότητες συνεργασίας σε οικονομικό επίπεδο.

Υπάρχουν πάρα πολλά είτε προϊόντα είτε υπηρεσίες που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμες με τον φίλο λαό του Κατάρ. Αυτό όμως απαιτεί προσπάθεια και δουλειά».

Οπωσδήποτε περίεργες συμπτώσεις. Τυχαίο ή όχι;

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected