Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Με θετικό αποτέλεσμα φεύγει από τη Λαμία η Athens Kallithea

Πολύ κοντά στη νίκη βρέθηκε στη Λαμία η Athens Kallithea, όμως και η ισοπαλία με γκολ είναι σπουδαίο αποτέλεσμα για την ομάδα της Αττικής.

Στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκος της, η ομάδα της Φθιώτιδας είχε μέτρια εικόνα και δεν κατάφερε να βρει τις λύσεις στην καλά οργανωμένη ομάδα του Γιώργο Σίμου.

Ο Λουκίνας, που πέρασε ως αλλαγή λίγο νωρίτερα για την Καλλιθέα, έδωσε το προβάδισμα στο σκορ στο 80ο λεπτό, με τον Μπεχαράνο (επίσης ως αλλαγή) να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ στο 90′ αλλά ο Κυνηγόπουλος σημάδεψε το δοκάρι.

Το φιλμ

Στο 7ο λεπτό ο Ντεμέτριους πάσαρε για τον Κυνηγόπουλο, αυτός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με το Γκαραβέλη μα μπλοκάρει.

Στο 13’ ο Νούνιες έδωσε στο Γιακουμάκη, αυτός μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ, με τον Πάντο να αποκρούει.

Στο 23’ ο Μανούσος έκανε το συρτό διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πάντου.

Στο 31’ ο Τσιλούλης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, χωρίς όμως να βρει στόχο.

Στο 38’ η Λαμία φώναξε για ένα κράτημα του Κολτσίδα στο Μανούσο μέσα στην περιοχή, δεν υπέδειξε κάποια παράβαση ο ρέφερι Πολυχρόνης.

Στο Β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 49’ ο Νίλι έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Κορνέζο και έφυγε σε κόρνερ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Κωστανάσιος έδωσε στον Τσιντώνη, αυτός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με το Γκαραβέλη να μπλοκάρει.

Στο 65’ ο Σαραμαντάς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, κακό τελείωμα του Μποάκιε με το κεφάλι, η μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 75’ ο Λουκίνας μπήκε στην περιοχή, ελίχθηκε και έκανε το σουτ, χωρίς όμως να βρει στόχο.

Πέντε λεπτά αργότερα η Καλλιθέα άνοιξε το σκορ. Ο Ντεμέτριους έκανε εξαιρετική ενέργεια, πέρασε τους Σλίβκα, Μπεχαράνο και Κορνέζο, γύρισε για το Λουκίνα και ο έμπειρος επιθετικός με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκαραβέλη για το 0-1.

Στο 88’ ο ΠΑΣ Λαμία έφερε το ματς στα ίσα. Ο Σλίβκα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μπεχαράνο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πάντου για το 1-1.

Στο 94’ ο Κυνηγόπουλος έκανε το πλασαριστό σουτ έξω από την περιοχή, ο Γκαραβέλης βρήκε τη μπάλα που στη συνέχεια βρήκε στο αριστερό δοκάρι και πέρασε παράλληλα από την εστία.

Συνθέσεις

Λαμία (Σάββας Παντελίδης) : Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανδάρης (61′ Σλίβκα), Νούνιεζ, Γιακουμάκης (46′ Μπεχαράνο), Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Σιμόν (85′ Προβυδάκης), Γκοράνοφ (61′ Μπόακι), Τσιλούλης (61′ Σαραμαντάς), Κορνέζος

Athens Kallithea (Γιώργος Σίμος) : Πάντος, Μανθάτης, Ευαγγέλου, Τσιντώνης (89′ Χατζηδίμπας), Μπόρχες, Καμπρέρα (54′ Μπουλούλης), Κυνηγόπουλος, Καινούργιος (70′ Βασιλούδης), Κολτσίδας, Κωστανάσιος (71′ Λουκίνας), Ντεμέτριους (89′ Λάσκαρης)

Το πανόραμα των πρώτων αγώνων

Τετάρτη 14/12

Απόλλων Παραλιμνίου – ΑΟ Αγίου Νικολάου  2-2
Καλαμάτα – ΠΑΟΚ  0-2
Λαμία – Καλλιθέα  1-1

Πέμπτη 15/12

Παναθηναϊκός – ΝΠΣ Βόλος (17.30)
Ολυμπιακός – Ατρόμητος (19.30)
ΠΑΕ Κηφισιά – ΑΕΚ (21.30)

Παρασκευή 16/12

Πανσερραϊκός – Απόλλων Πόντου (14.00)
Λεβαδειακός – Άρης (16.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected