Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Ο καλύτερος φετινός Διαγόρας, 5-0 τον Απόλλωνα Λάρισας!

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Διαγόρας «σκόρπισε» με το ευρύ 5-0 τον Απόλλωνα Λάρισας για την 7η αγωνιστική της Super League 2 και επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες.

Από δύο γκολ σημείωσαν Παραστατίδης και Βουργουτζής, ενώ δίχτυα βρήκε και Μπούμπας.

Ο «Γηραιός» μπήκε αποφασισμένος να διεκδικήσει τη νίκη και από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ψάχνοντας χώρους προς την περιοχή του Απόλλωνα. Η υπέροχη των «κυανέρυθρων» καρποφόρησε στο 17’ όταν μετά από ατομική ενέργεια και γύρισμα του Λαϊουέλ, ο Παραστατίδης με ωραίο πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Οικονομόπουλου για το 1-0. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Διαγόρας βρήκε και δεύτερο τέρμα. Πιο συγκεκριμένα στο 21’ ο Παραστατίδης βγήκε ωραία στην κόντρα, γύρισε για τον Βουργουτζή που με διαγώνιο πλασέ μέσα στην περιοχή σημείωσε το 2-0. Οι «κυανέρυθροι» συνέχισαν να πιέζουν την αντίπαλη εστία και στο 33’ απείλησαν εκ νέου με τον Οικονομόπουλο να απομακρύνει με δυσκολία το σουτ του Μπούμπα.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Διαγόρας έκανε τρία τα τέρματα του, όταν στο 47’ ο Μπούμπας με ωραίο σουτ στην κίνηση δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον γκολκίπερ των Θεσσαλών. Στο 62’ ο «Γηραιός» έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Οικονομόπουλο να νικά σε τετ-α-τετ τον Βουργουτζή, ο οποίος στη συνέχεια της φάσης έκανε νέο σουτ, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Λαϊουέλ μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, έκανε το σουτ το οποίο απομακρύνθηκε από τον Οικονομόπουλο και ο Παραστατίδης στην επαναφορά δεν δυσκολεύτηκε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Η μοναδική καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 60’ με τον Γαλάνη να νικά σε τετ-α-τετ τον Ντ’ Αγκοστίνο, ενώ στο 65’ ο Παραστατίδης έφυγε απέναντι από τον Οικονομόπουλο, γύρισε παράλληλα για τον Βουργουτζή και ο τελευταίος πλάσαρε σε κενή εστία διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Συνθέσεις

Διαγόρας Ρόδου (Πάρης Ανδράλας): Γαλάνης, Τάτσης, Μανιώτης, Πετράκης (56’ Χότζα), Βουργουτζής, Καραμάνης (46’ Μαγκάκης), Παπαϊωάννου (54’ Οικονομίκος), Μπούμπας (56’ Καβαλιέρι), Παραστατίδης, Τσιαντούλας, Λαϊουέλ.

Απόλλων Λάρισας (Βαγγέλης Στουρνάρας): Οικονομόπουλος, Αυλωνίτης, Καλούσης, Ποτόσογλου, Κοτσιανούλης, Μπαλογιάννης, Μπεκιαρίδης (56’ Χουμόλι), Κλιγγόπουλος (64’ Διβανές), Ζαχαράκης, Ντιουλγκέροφ, Ντ’ Αγκοστίνο.

1ος όμιλος

Παρασκευή 16/12

Μακεδονικός – Παναθηναϊκός Β  1-1

Κυριακή 18/12

ΑΕΛ – Ηρακλής  0-2
Ηρακλής Λάρισας – Νίκη Βόλου  0-1

Δευτέρα 19/12

Διαγόρας – Απόλλων Λάρισας  5-0
Αναγέννηση Καρδίτσας – Θεσπρωτός (14.45)
Απόλλων Πόντου – Αλμωπός Αριδαίας (14:45)
ΝΠΣ Βέροια – Πανσερραϊκός (14:45)
Ρεπό : ΠΑΟΚ Β

*Με στοιχεία από το xxsports.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected