Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Πρώτη νίκη για τον Ηρακλή Λάρισας!

Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε ο Ηρακλής Λάρισας την Πέμπτη (22/12) στο γήπεδο Φιλιππούπολης, κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας με σκορ 0-2.

Οι παίκτες του Χρήστου Χατζηλιάδη αγωνίστηκαν με πάθος και έδειξαν ποδοσφαιρικό εγωισμό. Σκόραραν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Ικανοποιητική η εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, που βρήκαν τα πατήματά τους και σημείωσαν μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο 21’ να πάρουν προβάδισμα. Ο Λεσάι έκανε το πρώτο σουτ, απέκρουσε ασταθώς ο Οικονομόπουλος και στην επαναφορά ο Συρεγγέλας από πλάγια αριστερά με ιδανικό τελείωμα έκανε το 0-1 μέσα σε πανηγυρισμούς.

Ο Ηρακλής έφτασε στο 59’ στο 0-2, όταν ο Τσιμίκας με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, νίκησε τον Οικονομόπουλο.

Ο Απόλλων Λάρισας έπαιζε με δέκα παίκτες από το 64′ λόγω αποβολής του Καλούση με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη.

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Βαγγέλης Στουρνάρας): Οικονομόπουλος, Αυλωνίτης, Καλούσης, Ποτόσογλου, Κλιγγόπουλος, Ντ’ Αγκοστίνο, Ντουλγέροφ, Μπαλογιάννης (88’ Μπεκιαρίδης), Σιατραβάνης, Ζαχαράκης, Κοτσιανούλης (88’ Χουμόλι).

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Μπάτροβιτς (55’ Τασιούλης), Γκαλίτσιος, Γκουγκούδης, Μπάμπης, Χριστίδης (75’ Ζαφειρίου), Δοδοντσάκης, Τσιμίκας (82’ Καψάλης Σ.), Λεσάι (82’ Αλτάνης), Καμπέρης, Συρεγγέλας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected