Super League 2

Super League 2 : Στο -3 από την κορυφή η Νίκη Βόλου, 2-0 τον ΠΑΟΚ Β

Η Νίκη Βόλου πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο επιβλήθηκε με 2-0 του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ Β και βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στο 23′ ο Όσκαρ Σιαφά άνοιξε το σκορ και στο 40′ ο Μιλούνοβιτς “σφράγισε” το τρίποντο για τους Βολιώτες.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έχασε πολλές και μεγάλες ευκαιρίες να διευρύνει ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ, δείχνοντας ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο και διαφορετική φιλοσοφία σε σχέση με τους πρώτους πέντε αγώνες του πρωταθλήματος.

Στο καλύτερό της ημίχρονο η Νίκη πέτυχε δύο γκολ και έχασε πολύ περισσότερα για να πάει ακόμη ψηλότερα τον δείκτη του σκορ.

το φιλμ του αγώνα στο Goalpost

Συνθέσεις

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Δημητρίου, Γρομητσάρης, Δεληζήσης, Τσουκαλάς (72’ Παναγιωτίδης), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης (63’ Μέτσε / 89’ λ.τ. Ανδρέου), Σιαφά (63’ Ροχάνο), Κάσσος, Μιλούνοβιτς (72’ Μορέιρα).

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Γιαξής (46’ Σελιμάι), Τασιούρας, Μιχαηλίδης, Κωττάς, Μελετίδης, Κουτεντάκης (46’ Γρόσδης), Δαρέλας (46’ Σμυρλής), Σπυράκος (69’ Σπυρίδης), Χατζηστραβός, Τζίμας (69’ Πανίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected