Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Το συμβόλαιο με την Κράσνονταρ μετατρέπει σε…Μίδα τον Βλάνταν Ίβιτς!

Κάτοικος Ρωσίας έγινε από σήμερα (4/1) ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός από τις 23 Δεκεμβρίου είχε στα χέρια του μεγάλη πρόταση από την Κράσνονταρ και έστω με… καθυστέρηση ολοκλήρωσε το «deal» και το ρωσικό κλαμπ ανακοίνωσε τη συμφωνία τους για τα επόμενα δύο χρόνια.

O Βλάνταν Ίβιτς το καλοκαίρι επέστρεψε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ μετά από δύο χρόνια και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2024, όμως αποχώρησε μετά από ένα εξάμηνο, λόγω της προσφοράς της Κράσνονταρ. Οι Ρώσοι έδωσαν 750.000 ευρώ στους Ισραηλινούς για να «σπάσουν» το συμβόλαιο του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος κόουτς θα έχει ετήσιες απολαβές της τάξης των δύο εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς τα μπόνους.

Ο Ίβιτς άργησε να τελειώσει την μετακίνηση του στην Κράσνονταρ σεβόμενος τον χρόνο που ζήτησε η Μακάμπι για να βρει αντικαταστάτη, καθώς η πρόταση ήρθε από το… πουθενά. Πρώτος στόχος ήταν ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρσία, ο οποίος βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Ισραήλ, αλλά εν τέλει δεν αποδέχτηκε την πρόταση. Ο Ισπανός τεχνικός δεν ήταν ψυχολογικά έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους, καθώς πρόσφατα βίωσε την την τραγική απώλεια της κόρης του, η οποία είχε χρόνιο πρόβλημα υγείας.

Νέος τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι ο Αϊτόρ Καράνκα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 έτους και ανακοινώθηκε την Τρίτη (3/1) λίγο μετά το τελευταίο ματς του Βλάνταν Ίβιτς. Ο 49χρονος Ισπανός τεχνικός ξεκίνησε ως βοηθός του Ζοσέ Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης και έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής σε Μίντλεσμπρο, Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπέρμιγχαμ και Γρανάδα.

*gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected