Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : “Κλέφτης” ολκής αποδείχτηκε ο Βύρων Καβάλας, γύρισε από το 0-2 και πήρε πολύτιμο βαθμό

Σε ένα «τρελό» ματς για την 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής, Βύρωνας Καβάλας και Ποσειδώνας Μηχανιώνας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 στο «Ανθή Καραγιάννη».

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 (Ξανθόπουλος 17′, Γκέσιος 27′), αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Βύρωνας παρουσίασε πιο επιθετικό πρόσωπο, φτάνοντας τελικά στην ισοφάριση (Δερμιτζάκης Α. 69′, 90+6′ Παπαδόπουλος).

Καλύτερος ο Ποσειδώνας στο πρώτο ημίχρονο, ο οποίος προηγήθηκε στο 19′: ο Ηλιάδης βρήκε με το χέρι την μπάλα εντός περιοχής με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Ξανθόπουλος, κάνοντας το 0-1. Μάλιστα δέκα λεπτά αργότερα (27′),οι φιλοξενούμενοι διεύρυναν το προβάδισμά τους με σκόρερ τον Γκέσιο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την «τρικυμία» στην άμυνα του Βύρωνα και με δυνατό σουτ «εκτέλεσε» τον Αθανασίου για το 0-2.

Η μοναδική καλή ευκαιρία των Καβαλιωτών – οι οποίοι είχαν μεγάλο πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας – ήρθε στο 40′, αλλά ο Κυριακίδης έπεσε σωστά στην δεξιά γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ το καλό σουτ του Πτηνόπουλου.

Με την είσοδο του Αντώνη Δερμιτζάκη στην επανάληψη, ο Βύρωνας άλλαξε τελείως πρόσωπο, καθώς έγινε πιο επιθετικός και με περισσότερη διάθεση. Οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι στο 69′, όταν ο 18χρονος επιθετικός νίκησε με κεφαλιά τον Κυριακίδη, διαμορφώνοντας το 1-2. Η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στους Καβαλιώτες με την ομάδα της Μηχανιώνας να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο. Στο 87΄ο Βύρωνας «άγγιξε» την ισοφάρισε αλλά στάθηκε άτυχος, καθώς η προβολή του Ναουμίδη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Στο 90 +6′ ήρθε η δικαίωση: ο Παπαδόπουλος έκανε σέντρα-σουτ από τα αριστερά, με την μπάλα να ξεγελά τον Κυριακίδη και να καταλήγει στα δίχτυα του για το 2-2.

Συνθέσεις

Βύρων Καβάλας (Μπάμπης Καζεπίδης): Αθανασίου, Τσεπρές, Ιβανίδης, Ναουμίδης, Τουμανίδης, Παυλίδης (9΄Ηλιάδης), Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος (66΄Κούρτογλου), Καρίπογλου, Σιδηρόπουλος (66΄Παντελίδης), Λουκοβίτης (46΄Δερμιτζάκης Α.)

Ποσειδών Μηχανιώνας (Άγγελος Ζαζόπουλος): Κυριακίδης, Δεληζάνος, Λαγόντζος, Τραχανάς, Καλλίδης, Τεμερτζόγλου, Αλτιντζής, Ξανθόπουλος, Γκέσιος, Κανέλλης, Προύντσης

*με στοιχεία από το kavala-portal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected