Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Προελαύνει ο Πανσερραϊκός, νίκησε και στη Ρόδο (vid)

Με γκολ του Τάσου Παπάζογλου στο 57ο λεπτό ο Πανσερραϊκός πέρασε νικηφόρα από το Δημοτικό Στάδιο επικρατώντας με 1-0 του Διαγόρα και έμεινε μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα.

Ανώτερη η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ο οποίος βραβεύτηκε πριν την έναρξη του αγώνα από την ΠΑΕ Διαγόρας για την προσφορά του στον σύλλογο.

Ο Πανσερραϊκός είχε εξ αρχής τον έλεγχο του ματς, προσπαθώντας να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του γηραιού, η οποία στεκόταν αρκετά καλά. Η ποιότητα των φιλοξενούμενων φαινόταν σε αρκετά διαστήματα του ματς και κάπως έτσι στο 28΄ ο Μούργος βρήκε κάθετα τον Σαΐντ στην περιοχή, ο οποίος ανετράπη από τον Γαλάνη με τον διαιτητή Στάμο να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κανίς, με τον Γαλάνη να αποκρούει αρχικά, την μπάλα να φτάνει στον Σαΐντ που προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά, ωστόσο ο πορτιέρο του Διαγόρα και είπε και πάλι «όχι» αυτή την φορά με την βοήθεια του Μανιώτη. Το χαμένο πέναλτυ επηρέασε τους φιλοξενούμενους, με τον Διαγόρα να κρατά το μηδέν με χαρακτηριστική άνεση στα υπολειπόμενα λεπτά του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν καλύτερες προϋποθέσεις στο ματς, ωστόσο ο Πανσερραϊκός δεν επέτρεπε στον Διαγόρα να πλησιάσει με αξιώσεις τα καρέ του Γιαννίκογλου. Στο 57΄ η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη βρήκε το γκολ που έψαχνε. Ο Μούργος σε εξαιρετική κομπίνα μετά από φάουλ, βρήκε τον Σαΐντ, αυτός με την σειρά του πάσαρε για τον Παπάζογλου που με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γαλάνη για το 0-1. Μετά το γκολ ο Πανσερραϊκός οπισθοχώρησε δίνοντας την ευκαιρία στον γηραιό να κάνει παιχνίδι. Ο Πάρης Ανδράλας πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές, ωστόσο δεν μπορούσε να διασπάσει την ανίκητη άμυνα των φιλοξενούμενων. Μάλιστα ο Πανσερραϊκός θα μπορούσε να είχε σκοράρει και δεύτερο τέρμα στο ματς, ωστόσο ο Γαλάνης κράτησε όρθιο τον Διαγόρα στις αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων» στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς.

Συνθέσεις

Διαγόρας Ρόδου (Πάρης Ανδράλας): Γαλάνης, Μαγκάκης, Τάτσης (67′ Μπούμπας), Μανιώτης, Καραμάνης (67′ Βουργουντζής), Παπαϊωάννου, Παραστατίδης (56′ Γκάτα), Σταμένκοβιτς, Μιχόπουλος (67′ Λούκιτς), Αρίας (46′ Πετράκης), Γκρόζντανιτς

Πανσερραϊκός (Παύλος Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Ζέρης, Πεταυράκης, Στίνα (86′ Γιανναράκης), Θυμιάνης, Μούργος (86′ Δεληγιαννίδης), Σοφιανός (63′ Κολομπίνο), Κανίς (75′ Κατσαντώνης), Σαΐντ (63′ Μπαΐροβιτς)

*xxsports.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected