Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1 - Μεταγραφές

Ο Ολυμπιακός φέρνει στην Ελλάδα τον Ramon Ramos Lima (vid)

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην αγορά του Ραμόν Λίμα από τη Φλαμένγκο, με το σύλλογο από τη Βραζιλία να διατηρεί ποσοστό από πιθανή μεταπώλησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βραζιλία, ο Ολυμπιακός προχώρησε στην αγορά του Ραμόν Λίμα από τη Φλαμένγκο και δεν έμεινε μόνο στην εξέταση ή στο τσεκάρισμα του παίκτη. Μάλιστα, βάσει των πληροφοριών που υπάρχουν στη συμφωνία προβλέπεται και ποσοστό μεταπώλησης για το σύλλογο του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ετσι, μ’ αυτήν την κίνηση, οι πρωταθλητές ενισχύουν τα άκρα τους με έναν ακόμα παίκτη από τη «χώρα του καφέ» και δη την ίδια ομάδα, καθώς σ’ αυτήν τη μεταγραφική περίοδο απέκτησαν και τον Ροντινέι.

Ο νεαρός αμυντικός είχε συμβόλαιο με τη «ρούμπρο-νέγκρο» ως τον Σεπτέμβρη του 2025, αλλά ήταν η τρίτη επιλογή για την αριστερή πλευρά πίσω από τον Φελίπε Λουίς και τον Άιρτον Λούκας κι έτσι η μετάβασή του στην Ευρώπη ήρθε – όπως φαίνεται – την κατάλληλη στιγμή για την καριέρα και την εξέλιξή του.

Ο ύψους 1,79 άσος βρίσκεται στην «οικογένεια» της Φλαμένγκο από τα μέσα της σεζόν 2019/2020 όταν εντάχθηκε στην Κ20 του συλλόγου, κι έχει «γράψει» ως τώρα 33 συμμετοχές με τη φανέλα της.

Την περασμένη σεζόν, η Φλαμένγκο τον παραχώρησε δανεικό στην Red Bull Bragantino (19 συμμετοχές), ενώ στο τέλος του έτους οι Βραζιλιάνοι διαπραγματεύτηκαν ένα νέο δανεισμό στην πορτογαλική Μπράγκα με τις συνομιλίες να μην ολοκληρώνονται.

Η χρηματιστηριακή του αξία, σύμφωνα με το Transfermarkt, φτάνει τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ, κι οι Βραζιλιάνοι διευκρίνιζαν ότι ο Ολυμπιακός πήγαινε εξ αρχής για αγορά κι όχι δανεισμό του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected