Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Από το Χονγκ Κονγκ στον Διαγόρα ο Μανιάς

Πλησιάζει στην απόκτηση του Μιχάλη Μανιά η ΠΑΕ Διαγόρας.

Όπως αναφέρει το xxosports, ο 32χρόνος επιθετικός αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν στην Α Εθνική του Χονγκ Κονγκ κι αν όλα πάνε καλά επιστρέφει για πρώτη φορά στο νησί μετά από την παρουσία του στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα. Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον γηραιό με έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια εμπειρία από Super League και συμμετοχή στην Εθνική Ελλάδος.

Ο Μιχάλης Μανιάς ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Καλυθιών και στην συνέχεια πήρε μεταγραφή στο Μοσχάτο, στον Α.Ο Γλυφάδας και τον ΠΑΟ Ρουφ. Το 2012-13 ήταν στον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της Β Εθνικής, και στην συνέχεια μετακόμισε στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Την περίοδο 2014-15 αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ακολούθησε ένα εξάμηνο στη Βέστερλο και αμέσως μετά επέστρεψε στον Αστέρα Τρίπολης όπου έμεινε μέχρι το 2019 που πήγε στην Πογκόν.

Ακολούθησαν δυο σεζόν στην Κύπρο. Το 2020-2021 στην Ανόρθωση και το 2021-22 στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Το πρώτο εξάμηνο αυτής της περιόδου ήταν στην Κίτσε του Χονγκ Κόνγκ.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ συμφώνησε με τον παίκτη και απομένουν τα τυπικά για την σπουδαία αυτή μεταγραφή του Διαγόρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected