Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 2 - Μεταγραφές

Στον Ηρακλή Λάρισας ο Lucas Bossio, αποκτήθηκε και ο Γιαννίτσης

Η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα την απόκτηση του Λούκας Μπόσιο.

Ο Αργεντίνος είναι γεννημένος στις 6 Μαρτίου του 1990 στο Βενθεσλάο Εσκαλάντε της Αργεντινής και τελευταία του ομάδα ήταν η Ιταλική Κάρπι.

Είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής που έρχεται για δεύτερη φορά στη χώρα μας, αφού έχει αγωνιστεί με τη Νίκη Βόλου (έκανε 17 συμμετοχές και πέτυχε ένα τέρμα την περίοδο 2020-21).

Ο Λούκας Μπόσιο έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε αρκετές ομάδες της χώρας του (Ριβαντάρια Σαν Μαρτίν, Σαν Χόρχε, Τσακαρίτα Τζούνιορς, Σαρμιέντο, Γκιγιέρμο Μπράουν και Αλμάγρο).

Στο ρόστερ και ο Μιχάλης Γιαννίτσης

Η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας ανακοίνωσε επίσης την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού Μιχάλη Γιαννίτση.

Ο δυναμικός και υψηλόσωμος στόπερ (γεννηθείς στις 6 Φεβρουαρίου του 1992) έχει αγωνιστεί στην Super League με την ομάδα του Άρη έχοντας 29 συμμετοχές και ένα γκολ. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης πήγε το 2011 και έπαιξε δύο χρονιές από όπου και αποχώρησε όταν ο Άρης υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική, λόγω χρεών.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Καλλιθέα (21 συμμετοχές και 2 γκολ), ενώ έχει παίξει και σε Κισσαμικό (28 συμμετοχές-1 γκολ), Σπάρτη (30 συμμετοχές-1 γκολ), Ηρακλή Θεσσαλονίκης (14 συμμετοχές) και Τρίκαλα με τα οποία και στέφθηκε πρωταθλητής στο πρωτάθλημα της Football League το 2019. Επίσης έχει αγωνιστεί με επιτυχία στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν ο Απόλλων Λάρισας όπου και αγωνίστηκε βασικός το διάστημα που ήταν στο σύλλογο της Φιλιππούπολης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected