Κατηγορίες
Αθλήματα

Η Σπανουδάκη τρέχει την Κυριακή στο ISTAF, αρκετές ελληνικές παρουσίες σε μίτινγκ στο εξωτερικό

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη θα κάνει ντεμπούτο στη σεζόν, σε ένα από το κορυφαία μίτινγκ κλειστού στίβου, στο ISTAF στο Ντίσελντορφ, την Κυριακή (29/1).

Η έμπειρη σπρίντερ ξεκινάει με προσδοκίες τη σεζόν και με απώτερο στόχο μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης. Η αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη έχει ήδη το όριο για το κορυφαίο γεγονός του χειμώνα γεγονός, που της επιτρέπει να προσαρμόσει την προπόνηση της για το κορυφαίο γεγονός, δίχως να έχει την πίεση και το άγχος της πρόκρισης. Η αθλήτρια αναμένεται να τρέξει και στο μίτινγκ του Βελιγραδίου (15/2), ενώ θα αγωνιστεί και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (18-19/2).

Η Σπανουδάκη θα έχει την ευκαιρία για μια δυνατή κούρσα στο Ντίσελντορφ, αφού στα 60 μ. θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλη η Εβα Σβόμποντα (Πολωνία), η Τζίνα Λουκεκένμπερ (Γερμανία), η Άσα Φίλιπς (Μ. Βρετανία) και η Μαρί Ζοζέ Ταλού (Ισημερινός).

Αγωνιστική δράση με ελληνικό ενδιαφέρον θα υπάρξει την Κυριακή, και στη Βουδαπέστη εκεί όπου θα αγωνιστούν πέντε αθλητές και αθλήτριες. Ο Χάρης Ξενιδάκης και ο Χαράλαμπος Λαγός θα τρέξουν στα 800 μ. και η Ανθή Κυριακοπούλου στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών. Στα 60 μ. θα συμμετάσχει η Αλάνα Μπερν και στα 400 μ. η Ελπίδα Καρκαλάτου.

Τον πρώτο της εκτός συνόρων αγώνων θα κάνει την Κυριακή η Η νεαρή αθλήτρια θα επιδιώξει να βελτιώσει το 6,13 μ. που πέτυχε την περασμένη εβδομάδα στην ημερίδα της Θεσσαλονίκης. Στην ίδια διοργάνωση θα λάβει μέρος τόσο η Ναταλία Μπέση στο μήκος όσο και η Σοφία Ιωσηφίδου στα 60 μ. εμπ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected