Γ Εθνική / Τοπικά

Εντιγκά περίμεναν, Εντιγκά δεν είδαν στον Πόρο! Η οργισμένη ανακοίνωση

Μπορεί οι άνθρωποι του Πόρου να έχουν ανακοινώσει την άφιξη του Ντελβίν Εντιγκά για σήμερα στις 20:00 στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», όμως αυτό όπως όλα δείχνουν δεν θα συμβεί, καθώς με ανακοίνωσή του ο Πόρος, γνωστοποίησε πως ο ποδοσφαιριστής είναι… άφαντος.

Ο Πόρος, με ανακοίνωσή του, κάνει λόγο για «Μαύρη Κυριακή για τον Πόρο», ενώ στην ανακοίνωσή του, υποστηρίζει πως παρά τις συνεχείς κλήσεις των ανθρώπων της ομάδας, δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν, ενώ προανήγγειλαν πως ο πρόεδρος κ. Ασσαργιωτάκης, θα δημοσιοποιήσει όλα τα στοιχεία της συμφωνίας.

Η ανακοίνωση :

«ΜΑΥΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΡΟ!

Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με τον ΑΟΑΝ κι ενώ ήμασταν καθ’ οδόν από τον Άγιο Νικόλαο για το αεροδρόμιο Ηρακλείου για να υποδεχθούμε τον Ντελβίν Εντινγκά ο ποδοσφαιριστής είναι άφαντος!

Στις συνεχείς κλήσεις μας δεν μπορούμε να τον εντοπίσουμε με τίποτα κι ενώ ο ίδιος είχε ζητήσει να έρθει απόψε Κυριακή 29 Ιανουαρίου στην Κρήτη κι έχει στην κατοχή του τα εισιτήρια από Παρίσι για Ηράκλειο μέσω Αθηνών.

Μπορεί να μετράμε λίγα χρόνια ζωής ως σωματείο αλλά έχουμε ΗΘΟΣ και δεν είμαστε ΨΕΥΤΕΣ!

Την Δευτέρα (30/01) ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Ασσαργιωτάκης θα δημοσιοποιήσει όλα τα στοιχεία της συμφωνίας με τον παίκτη και της θετικής απάντησης που είχε δώσει στον ίδιο προκειμένου να έρθει στην ομάδα».

*με στοιχεία από το Grandsport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected