Αθλήματα

Μεγάλη νίκη Θάνου, ένα βήμα από την άνοδο η Ελλάδα (vids)

Ο Αριστοτέλης Θάνος έκανε απίστευτη εμφάνιση στο 2ο tie της Ελλάδας κόντρα στον Ισημερινό, παίρνοντας μια μεγάλη νίκη με 7-6(4), 6-4, κόντρα στον Αντρέ Αντράντ,ε έναν παίκτη από τον οποίο έχει διαφορά 1.014 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη!

Αυτό σημαίνει ,ότι η Ελλάδα έκανε το 2-0 και πλέον απέχει μόλις μια νίκη από την άνοδο στο World Group I του Davis Cup. Θυμίζουμε ότι την Κυριακή (5/2) το πρόγραμμα θα αρχίσει με το διπλό, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα δύο μονά.

Όπως αναφέρει το tennis24, ο αγώνας δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Θάνο, ο οποίος βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ μετά το break που δέχθηκε από τον Αντράντε με 2-4 και 3-5.

Μάλιστα ο τενίστας από τον Ισημερινό είχε την ευκαιρία να κλείσει το 1ο set στο 4-5, όμως εκείνη ήταν η στιγμή που ο Θάνος βρήκε μεγάλο break ισοφαρίζοντας σε 5-5.

Το set κρίθηκε στο tie-break με τον Θάνο να ξεκινάει με ένα αδιανόητο overhead και στη συνέχεια έκλεισε το set με 7-6(4).

Στο 2ο σκέλος ο Θάνος και με τη βοήθεια 10.000 κόσμου, αλλά και την αυτοπεποίθηση που είχε από το 1ο set κατέκτησε τα πρώτα τρία games (3-0) φτάνοντας σε δύο break, ενώ στη συνέχεια έφτασε στο 5-1.

Ένα σερί τριών games του Αντράντε, με τον Θάνο να χάνει τη συνοχή του στο service, έδωσαν την ευκαιρία στον τενίστα από τον Ισημερινό να μειώσει σε 5-4, με τον Έλληνα τενίστα να κλείνει το ματς στη 2η ευκαιρία που είχε στο service του, χαρίζοντας τη σπουδαία νίκη στην Ελλάδα.

Δείτε βίντεο με στιγμιότυπα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected