Κατηγορίες
Super League 1

Αλλαγή προπονητή ενόψει στον Λεβαδειακό

Η ομάδα της Βοιωτίας βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League, καθηλωμένη μετά και από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Όπως αναφέρει το starsports.gr, στα πλαίσια αυτά, πάρθηκε η απόφαση από την διοίκηση της ΠΑΕ και προχωρά σε νέα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία!

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Γιάννη Ταουσιάνη, βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Γιάννης Πετράκης αποτελεί τον “εκλεκτό” για να τον αντικαταστήσει.

Η διοίκηση της “πράσινης” ΠΑΕ αναφέρουν οι πληροφορίες, ότι έχει συμφωνήσει σε όλα με τον έμπειρο, Κρητικό κόουτς, ο οποίος έχει περάσει μεταξύ άλλων από τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον ΟΦΗ και τον Απόλλωνα Σμύρνης ενώ έχει δουλέψει και στην Κύπρο για λογαριασμό του Απόλλωνα Λεμεσού και του Ολυμπιακού Λευκωσίας.

Όπως όλα δείχνουν είναι θέμα ωρών η ανακοίνωση του «διαζυγίου» με τον Βέλιτς, με τον Βόσνιο προπονητή να έχει ξεκινήσει σχετικά καλά τη θητεία του στον πάγκο των «πράσινων», ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και στον Λεβαδειακό έκριναν πως η ιδανικότερη επιλογή τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο Πετράκης!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected