Κατηγορίες
Super League 1

Η όμορφη χειρονομία που πρόσφερε μία συγκινητική στιγμή σε αγώνα Ακαδημιών U14 (vid)

Μία ιδιαίτερη και, συνάμα, συγκινητική στιγμή βίωσαν όσοι βρίσκονταν το μεσημέρι της Κυριακής (12/2) στο “Fous de foot” της Βάρης για την αναμέτρηση της U14 του Πανιωνίου, με την αντίστοιχη του Ατρομήτου, στο πλαίσιο του τουρνουά Attica.

Σε μία ανύποπτη φάση, έπειτα από γύρισμα αμυντικού προς την εστία, ο τερματοφύλακας των “κυανέρυθρων” έκανε κακό υπολογισμό, αποτυγχάνοντας να απομακρύνει, με συνέπεια να δει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Όντας εμφανώς στεναχωρημένος από την εξέλιξη, έπεσε στο έδαφος και έβαλε τα κλάματα, με τους συμπαίκτες του να επιχειρούν να τον παρηγορήσουν και τον προπονητή μας να του φωνάζει “δεν πειράζει”, προσπαθώντας να τον ενθαρρύνει.

Η χειρονομία, όμως, που προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση προήλθε από την αντίπαλη ομάδα!

Κάτω από θερμό χειροκρότημα και έχοντας δεχθεί πρώτα σχετική παρότρυνση από τον προπονητή τους, Βαγγέλη Κωνσταντίνου, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου έτρεξαν προς το μέρος του αθλητή του Πανιωνίου για να τον αγκαλιάσουν και να τον εμψυχώσουν σε αυτή την άτυχη στιγμή.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε το περιστατικό στο οποίο πρωταγωνίστησαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και οι άνθρωποι των πάγκων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected