Κατηγορίες
Basket

Κύπελλο Final 8: Η απονομή στον τροπαιούχο Ολυμπιακό, ο MVP Βεζένκοφ και ο πρώτος σκόρερ Πίτερς (photos+vid)

Το Κύπελλο Final 8 ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να σηκώνει την… κούπα στο Ηράκλειο μετά τη νίκη επί του Περιστερίου στον τελικό της διοργάνωσης.

MVP του τελικού αναδείχθηκε ο Σάσα Βεζένκοφ, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Άλεκ Πίτερς και οι δύο παίκτες των «ερυθρόλευκων». Ο πρώτος παρέλαβε τη διάκρισή του από το μέλος του ΔΣ και υπεύθυνο εθνικών ομάδων, Δήμο Ντικούδη και ο δεύτερος από τον Ιωάννη Φανούλη, περιφερειακό διευθυντή ΟΠΑΠ.

Τιμητικές πλακέτες έλαβαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης από τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο και ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός από το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Λάμπρο Τάκη. Τις δικές τους αναμνηστικές πλακέτες πήραν οι τρεις διαιτητές του τελικού, Πουρσανίδης, Πιτσίλκας και Θεονάς από τα χέρια του Δημάρχου Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινού.

Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ, Χαράλαμπος Μαρκάκης, έδωσε μία υπογεγραμμένη μπάλα από τους προπονητές και τους αρχηγούς των ομάδων στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο επίλογος ανήκε στους μεγάλους πρωταγωνιστές: Τις ομάδες που έφτασαν στον τελικό. Στη φιναλίστ ομάδα του Περιστερίου έλαβε τα μετάλλιά της από τον ταμία του ΔΣ της ΕΟΚ, Νίκο Ζεϊμπέκη και τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.

Στον Κυπελλούχο Ολυμπιακό τα μετάλλια έδωσαν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Νίκος Νικολόπουλος και Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ το τρόπαιο έδωσε στα χέρια του αρχηγού των «ερυθρόλευκων», Κώστα Παπανικολάου, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, για να κλείσει πανηγυρικά το πρώτο Final 8 στην ιστορία του θεσμού!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected