Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : “Απέδρασε” στο 90+5′ από την Κω η Ρόδος, “φωνές” για τη διαιτησία από το Πυλί (photos+vid)

Σ’ ένα ματς στο οποίο ο ΑΟ Πυλίου ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του, δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα αφού η Ρόδος στην πρώτη φάση που έβγαλε στο παιχνίδι στο 95’ πήρε το ματς με κεφαλιά του Σουλάι μετά από εκτέλεση φάουλ του Βογιατζή.

Πολλά παράπονα απ’ τους γηπεδούχους για την διαιτησία του Παναγιωταρά κυρίως για την φάση του 84’ όπου υπάρχει ανατροπή του Αποστολίδη μέσα στην περιοχή.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο στο οποίο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς ο ΑΟ Πυλίου ισορρόπησε και ανέβασε την απόδοση του έχοντας την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 24’ όταν ο Κατσέλης εκτέλεσε το κόρνερ απ’ τα δεξιά και ο Χατζηβασίλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω απ’ τα δοκάρια του Μανουσάκη.

Οι δύο ομάδες έψαξαν κυρίως με στημένες μπάλες να απειλήσουν με τον Βουκομάνοβιτς να κάνει το γύρισμα απ’ τα αριστερά και τον Μανουσάκη να απομακρύνει και το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το δεύτερο μέρος αφού ο ΑΟ Πυλίου πατούσε καλύτερα στο ματς και στο 60’ απείλησε με την κεφαλιά του Αποστολίδη ενώ στο 65’ το πλασέ του Κότζα πέρασε άουτ.

Όσο περνούσε ο χρόνος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν και μετά τις αλλαγές που έκαναν να πάρουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν έφτασαν στην μεγάλη φάση και στο 84’ έγινε η πολυσυζητημένη φάση του ματς, μετά την μπαλιά του Παναγιωτόπουλο, ο Αποστολίδης έβαλε το κορμί του μπροστά απ’ τον Σουλάι και ανατράπηκε με τον Παναγιωταρά να δείχνει παίζεται. Στο 89’ ο Αποστολίδης βρέθηκε και πάλι απέναντι στον Μανουσάκη, με τον μεσοεπιθετικό των «βυσσινί» να βλέπει την κίτρινη κάρτα για θέατρο. Στο 93’ ο Παναγιωτόπουλος απείλησε με πλασέ μέσα στην περιοχή και στο 95’ στην πρώτη φάση προς την εστία ήρθε το γκολ για την Ρόδο.

Ο Βογιατζής εκτέλεσε το φάουλ απ’ τα αριστερά, ο Σουλάι που προωθήθηκε πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα του Τοπουζλή για το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ με τον Βογιατζή στην συνέχεια να δέχεται την δεύτερη κίτρινη κάρτα για την αντίδραση του την ώρα της επίτευξης του τέρματος. Μετά το ματς υπήρξε ένταση ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων τα πνεύματα ηρέμησαν.

δείτε φωτογραφίες στο giafkasports.gr

Συνθέσεις

ΑΟ Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Χατζηβασίλης, Μπέρτος, Παναγιωτόπουλος, Τάσιος (77’ Χατζηνικολάου), Κατσέλης (90’ Μπριλάκης), Αποστολίδης, Μαυρόπουλος, Δρόσος (90’ Σκέντζος), Κότζα, Βουκομάνοβιτς.

Ρόδος (Μανώλης Σκύβαλος): Μανουσάκης, Τρόκα, Νικολόπουλος, Κανταρτζής (70’ Μάγκας), Σουλάι, Βογιατζής, Γκουέδες (54΄Τζουανάκης), Τσούτσης, Μπαρμαρούσης, Μουζακίτης (86’ Τσανάκου), Κάμπα (54΄Δούμτσης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected