Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Premier League : “Μοιρασιά” στο City Ground σε ένα χορταστικό ματς! (vid)

Την πρώτη της νίκη μετά την 1η Οκτωβρίου εκτός έδρας αναζητούσε η Έβερτον, αλλά ούτε τώρα κατέστη κάτι τέτοιο εφικτό στην Premier League, με τα «ζαχαρωτά» να είναι ανώτερα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, αλλά να «κολλούν» στο 2-2.

Πήραν δις το προβάδισμα, σκόραραν δύο φορές σε ένα ημίχρονο μακριά από το «Γκούντισον Παρκ», σχεδόν μετά από μία διετία, αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό, με την ομάδα του Σον Ντάις να συνεχίζει στην 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Στο 19′ ο Τζόνσον βρέθηκε εκεί που έπρεπε μετά την απόκρουση του Πίκφορντ σε προσπάθεια του Γκιμπς – Γουάιτ και ισοφάρισε σε 1-1! Ήταν τόσο ανοιχτό το ματς και τέτοια η ενέργεια των παικτών που έδειχνε ότι σίγουρα θα είχε κι άλλα γκολ, αφού στο χορτάρι βρίσκονταν δυο σύλλογοι που γνωρίζουν πολύ καλά πόση σημασία έχει κάθε βαθμός που θα μπορούν να μαζέψουν μέχρι το φινάλε.

Τα… μαγικά του Ντάις έπιασαν τόπο στο 29ο λεπτό όταν τα «ζαχαρωτά» έπαιξαν… βόλεϊ με κεφαλιές στην περιοχή του Νάβας και ο Ντουκουρέ που έγινε τελευταίος αποδέκτης της μπάλας την έστειλε στα δίχτυα για το νέο προβάδισμα της Έβερτον. Από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας με τον νέο της κόουτς, τα 3 έχουν προέλθει από στατικές φάσεις και αυτό λέει πολλά για τη δουλειά που γίνεται σε αυτό το κομμάτι.

Η Φόρεστ βγήκε ξανά στην επίθεση, οι φιλοξενούμενοι έπρεπε να ελέγξουν την κατάσταση και έδειξαν να ενδιαφέρονται για ένα τρίτο γκολ. Το ματς είχε μεγαλύτερη ένταση στο δεύτερο ημίχρονο με τους ποδοσφαιριστές συχνά – πυκνά να έχουν διενέξεις μεταξύ τους, με το σύνολο του Κούπερ να δείχνει μεγάλη διάθεση για τη νέα ισοφάριση.

Η Έβερτον επιδείκνυε χαρακτήρα για να κρατήσει το αβαντάζ στο σκορ, αλλά στο 76′ η Φόρεστ με υπέροχο αριστερό σουτ του Τζόνσον στο «παραθυράκι» του Πίκφορντ μετά από λάθος κοντά στη μεσαία γραμμή, διαμόρφωσε το 2-2!

Συνθέσεις

Νότιγχαμ (Στιβ Κούπερ) : Νάβας, Οριέ, Γουόραλ, Φελίπε, Λόντι, Φρόιλερ (70′ Ντένις), Σέλβι, Κόλμπακ (70′ Γέιτς), Τζόνσον, Γκιμπς-Γουάιτ, Γουντ (71′ Αγιού)

Έβερτον (Σον Ντάις) : Πίκφορντ, Κόουλμαν, Κιν, Ταρκόφσκι, Γκόντφρι, Ιγουόμπι (89′ Ντέιβις), Ντουκουρέ, Γκέιγ, Ονάνα, ΜακΝιλ, Γκρέι (89′ Μοπέ)

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

Σάββατο 4/3

Μάντσεστερ Σίτι – Νιουκάστλ  2-0
Άρσεναλ – Μπόρνμουθ  3-2
Άστον Βίλα – Κρίσταλ Πάλας  1-0
Μπράιτον – Γουέστ Χαμ  4-0
Τσέλσι – Λιντς  1-0
Γουλβς – Τότεναμ  1-0
Σαουθάμπτον – Λέστερ  1-0

Κυριακή 5/3 

Νότιγχαμ – Έβερτον  2-2
Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18.30)

Δευτέρα 6/3

Μπρέντφορντ – Φούλαμ (22.00)

Η βαθμολογία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected