Κατηγορίες
Διάφορα

Απίστευτο σκηνικό on air με τον Υφυπουργό και τον Σταθμάρχη : “Λειτουργεί η τηλεδιοίκηση”, “όχι, αυτός είναι τοπικός χειρισμός”! (vid)

Σε φιάσκο κατέληξε η επίσκεψη του υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου στο σιδηροδρομικό σταθμό της Λάρισας.

«Αυτός ο πίνακας, δηλαδή το τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης λειτουργεί. Ο χειρισμός του τοπικού ελέγχου και της χάραξης των διαδρομών. Σας θυμίζω ότι έχει παραδοθεί από τον Νοέμβριο του 2022. Ένα σύστημα που λειτουργούσε και την νύχτα του μοιραίου δυστυχήματος. Δυστυχώς δεν χρησιμοποιήθηκε», σχολίασε ο υφυπουργός μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, επαναλάμβανοντας δηλαδή την επίσημη θέση της κυβέρνησης που διατύπωσε χθες και ο Γι΄ωργος Γεραπετρίτης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα, ούτε εντός της Βουλής, ούτε εκτός της Βουλής να παραπληροφορεί την ελληνική κοινωνία», ανέφερε με νόημα ο υφυπουργός, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τις χθεσινές δηλώσεις Τσίπρα, κατά την επίσκεψη του στην Λάρισα.

Στη συνέχεια, ο υφυπουργός έδωσε τον λόγο στον σταθμάρχη για να εξηγήσει το σύστημα λειτουργίας on camera. «Αυτό δεν είναι το σύστημα τηλεδιοίκησης, αλλά τοπικός χειρισμός της διαδρομής», επεσήμανε εξαρχής ο σταθμάρχης.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε μία χάραξη δρομολογίου από την είσοδο του σταθμού μέχρι την έξοδο. Δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση. Υπάρχει ο τοπικός χειρισμός. Βλέπει 3,5 από την έξοδο του σταθμού και 1,5 με 2 από το νότιο τμήμα. Αν υπήρχε τηλεδιοίκηση θα έβλεπε μέχρι το Πλατύ. Βγήκε εντελώς εκτός λειτουργίας τον Ιούλιο του 2019. Από το 2019 μέχρι σήμερα δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση. Το τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης λειτουργεί», πρόσθεσε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected