Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 2

Γιάννης Ταουσιάνης, ο νέος προπονητής των Χανίων

Ο Γιάννης Ταουσιάνης όπως έγινε πια γνωστό έχει συμφωνήσει με τα Χανιά, οπότε και αναμένεται στη συνέχεια να τα καθοδηγήσει στο υπόλοιπο διάστημα του πρωταθλήματος, ενώ θα είναι αυτός που θα επωμιστεί το βάρος για την οργάνωση τους τη νέα σεζόν.

Ουσιαστικά το ντεμπούτο του 51χρονου τεχνικού θα μπορούσε να γίνει στο παιχνίδι με την Επισκοπή, με δεδομένο ότι την αμέσως επόμενη αγωνιστική -μετά το ματς με την Παναχαϊκή- ακολουθεί ρεπό για τα Χανιά. Η παρουσίασή του σε συνεννόηση με τη διοίκηση αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες, αλλά η ουσία είναι πως για πρώτη φορά ο Γιάννης Ταουσιάνης θα βγάλει από κοντά τα συμπεράσματά του, παρακολουθώντας τη νέα του ομάδα στον αγώνα με αντίπαλο την Παναχαϊκή.

Ο Ταουσιάνης αποτελούσε τον διακαή πόθο της διοίκησης των Χανίων από την πρώτη στιγμή και ειδικότερα μετά την αποχώρηση του Σπύρου Μπαξεβάνου. Τότε δεν ήταν ώριμο το έδαφος προκειμένου ν’ αναλάβει τα Χανιά, ακολουθώντας στη συνέχεια το σύντομο όπως αποδείχτηκε πέρασμα του από την ΑΕΛ.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, τις τελευταίες ημέρες τα Χανιά επανήλθαν… δριμύτερα όπως αποδείχτηκε, κάνοντας εκ νέου κρούση στον ικανό τεχνικό, ο οποίος αυτή τη φορά δέχτηκε, λέγοντας το «ναι».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected