Κατηγορίες
Αθλήματα

Αττάλεια : Νέα νίκη και κυρίως ταμπλό η Κορδολαίμη

Η Ελένη Κορδολαίμη έκανε το 3 στα 3 στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Αττάλειας και προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Κορδολαίμη κέρδισε και τον σημερινό της αγώνα στην Αττάλεια, ενάντια στη Ρωσίδα Eva Garkusha με 6-4, 6-3, για να περάσει αήττητη από το προκριματικό ταμπλό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της ITF.

Ήταν η 3η διαδοχική νίκη για την 30χρονη Ελληνίδα, Νο.927 στην παγκόσμια κατάταξη και Νο.2 στο ταμπλό των προκριματικών, που τις προηγούμενες μέρες είχε κερδίσει στα χωμάτινα γήπεδα της Αττάλειας την Maria Tenase με 6-0, 6-1 και την Isabelle Kouzmanov με 6-2, 6-1.

Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, η Κορδολαίμη θα αντιμετωπίσει αύριο την Daria Shalamanova από τη Βουλγαρία, Νο.769 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Στο κυρίως ταμπλό θα παίξει και η Μάρθα Ματούλα, που είναι στο Νο.8 του ταμπλό και στην αυριανή της πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει την Ελβετίδα Marie Mettraux.

Σήμερα η Ματούλα έπαιξε στο διπλό, μαζί με τη Σουηδέζα Jacqueline Cabaj Awad, όπου πέτυχαν μια σπουδαία ανατροπή απέναντι στις Anastasia Sukhotina και Alana Tuayeva, με 1-6, 6-4, 10-5, σε ένα παιχνίδι που έχαναν με 1-6, 2-4.

Στα προημιτελικά Ματούλα και Cabaj Award θα αντιμετωπίσουν τη Χιλιανή Jimar Geraldine Gerald Gonzalez και την Ελβετίδα Mettraux.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected