Γ Εθνική / Τοπικά

Απίστευτο : Παραιτήθηκε ο προπονητής του Εορδαϊκού λίγες μέρες μετά τη νίκη τίτλου!

Ραγδαίες εξελίξεις στον Εορδαϊκό, καθώς εδώ και λίγες ώρες παρελθόν αποτελεί ο Γιώργος Ιωαννίδης από την τεχνική ηγεσία και την θέση του αναλαμβάνει ο Κώστας Τσαγκαλίδης.

Όπως αναφέρει το e-ptolemeos.gr, ο Γιώργος Ιωαννίδης πήρε την ομάδα στην 3η θέση και με ένα σερί 18 νικών με τελευταία τη νίκη επί του Μακεδονικού Σιάτιστας, έφερε στην κορυφή στην Α κατηγορίας. Ο νεαρός τεχνικός όμως υπέβαλε την παραίτηση του η οποία έγινε δεκτή από την διοίκηση της ομάδας!

Η δήλωση του :

“Τα πάντα στο ποδόσφαιρο εκφράζουν τον εαυτό μας. Αυτός ο κόσμος δεν διαλέγει κατηγορία, και απέδειξε ότι τη στηρίζει παντού. Εμείς όμως οφείλαμε να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Σέβομαι την προσπάθεια των παιδιών και δεν θα πω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή”.

Η διοίκηση του Εορδαϊκού κινήθηκε γρήγορα, αφού το πρωτάθλημα συνεχίζεται και έρχονται κρίσιμα παιχνίδια, δίνοντας τα χέρια με τον Κώστα Τσαγκαλίδη.

Αυτό που μένει να διαπιστώσουμε είναι κατά πόσο αυτή η εξέλιξη θα επηρεάσει το κλίμα στην ομάδα το οποίο έδειχνε να είναι πάρα πολύ καλό.

Η ανακοίνωση της ομάδας

“Το Φ.Σ. Εορδαϊκός ανακοινώνει την λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Γιώργο Ιωαννίδη, τον ευχαριστεί για την συνεισφορά του στον σύλλογο και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο Κωσταντίνος Τσαγκαλίδης, γνώριμος στην ομάδα και στην περιοχή καθώς έχει διατελέσει προπονητής της ομάδας μας στο παρελθόν στην Γ’ εθνική αλλά και στα τοπικά πρωταθλήματα.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθεια ανόδου της ομάδας μας στην Γ Εθνική”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected