Κατηγορίες
Super League 2

Διακοπή στο Πανθεσσαλικό λόγω επεισοδίων (vid)

Μετά την ένταση που υπήρχε στην κερκίδα του Πανθεσσαλικού, ο διαιτητής του αγώνα κ. Τσιάρας έδωσε εντολή για εκκένωση, πράγμα το οποίο δεν συνέβη με αποτέλεσμα να διακόψει τον αγώνα της Νίκης Βόλου με την ΑΕΛ.

Η παρουσία οπαδών των φιλοξενούμενων προκάλεσε μεγάλη ένταση, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Τσιάρας να διακόψει το ματς στο 48′ και ενώ οι Βυσσινί ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1.

Η ΑΕΛ επίσημα δεν είχε ζητήσει εισιτήρια, όμως δεκάδες φίλοι της έδωσαν το «παρών». Οι οπαδοί της Νίκης Βόλου κινήθηκαν προς το μέρος τους μετά το γκολ της ισοφάρισης και υπήρξε 3λεπτη διακοπή. Τα πράγματα, όμως χειροτέρεψαν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 48′ σημειώθηκαν μάχες σώμα με σώμα μεταξύ της Σκεπαστής κερκίδας και του βορείου πετάλου. Τα αστυνομικά μέτρα ήταν ελλιπή, ενώ έγινε χρήση κρότου λάμψης για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Έπειτα από 15 λεπτά διακοπής, οι αποστολές των δύο ομάδων και οι διαιτητές αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο. Αναμένεται ενημέρωση σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι και αν το ματς θα συνεχιστεί. Εννοείται ότι από τη στιγμή που οι Βυσσινί επίσημα δεν έχουν πάρει εισιτήρια, την ευθύνη ως γηπεδούχος, βάσει κανονισμών, έχει η Νίκη Βόλου. Σύμφωνα με όσα είχαν αποφασιστεί στη σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας, η Νίκη Βόλου θα διέθετε τη βόρεια κερκίδα και εν γένει εισιτήρια σε ενδεχόμενη μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών των φιλοξενούμενων.

*με στοιχεία από το FL News

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected