Κατηγορίες
Basket

Βραβεύτηκε ο Giannis, έχασαν οι Bucks (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τιμήθηκε από τους Μιλγουόκι Μπακς κι εκείνος δήλωσε πως επιθυμία του είναι να φορέσει και δεύτερο δαχτυλίδι με τα «ελάφια».

Ο «Greek Freak» δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τους Μέμφις Γκρίζλις, στο «Fiserv Forum», στην οποία οι γηπεδούχοι πλήρωσαν τις απουσίες τους. Βρέθηκε, όμως, οικογενειακά στο κλειστό και τιμήθηκε από την ομάδα του, με τον κόσμο να τον αποθεώνει.

Εκείνος, αφού ζήτησε από τον κόσμο να συνεχίσει να τους στηρίζει, δήλωσε πως στόχος του είναι να κατακτήσει και δεύτερο τίτλο με τους Μιλγουόκι Μπακς, έπειτα από εκείνον του 2021. Τα «ελάφια», σε μια συμβολική κίνηση για τα σπουδαία κατορθώματά του, του έκαναν δώρο ένα κάδρο με μία μπάλα, μία φανέλα και ένα διχτάκι.

Την ίδια ώρα, οι… μισοί Μπακς γνώρισαν την ήττα με 137-114 από τους Μέμφις Γκρίζλις, μες στο «Fiserv Forum», με τις «αρκούδες» να κλειδώνουν τη δεύτερη θέση στη Δύση.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έμεινε στο παρκέ για 38.04’ κι είχε 12π., οκτώ ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ κι ένα λάθος, με τον Λίντελ Ουίγκιντον να κάνει double double με 25π. και έντεκα ασίστ, συν πέντε ριμπάουντ, και τον Τζέι Κράουντερ να έχει 24π. Δεν αγωνίστηκαν οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Τζρου Χόλιντεϊ, Γκρέισον Άλεν, Πατ Κόνατον, Τζο Ίνγκλις, Κρις Μίντλετον, ο Μπρουκ Λόπεζ και Μπόμπι Πόρτις. Ο Έι Τζέι Γκριν δεν έπαιξε στο δεύτερο μέρος εξαιτίας τραυματισμού.

*basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected