Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League : Προβάδισμα πρόκρισης για τη Ρεάλ, 2-0 τη Τσέλσι (vid)

Έχοντας το πάνω χέρι σε όλο το 90λεπτο, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με “καθαρό” σκορ τη Τσέλσι και έβαλε τις βάσεις για πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Σκόρερ οι Καρίμ Μπενζεμά και Μάρκος Ασένσιο, γερό προβάδισμα ενόψει ρεβάνς για τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Η Τσέλσι μπήκε πιο δυνατά στο ματς και “απείλησε” πρώτη για ένα γκολ, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε σταδιακά τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ 22′, με τον Καρβαχάλ να βρίσκει τον Ζούνιορ στην περιοχή και αυτόν να γυρίζει προς τον Μπενζεμά, ο οποίος και σκόραρε σε κενή εστία για το 1-0 στο ματς.

Οι “μερένγκες” συνέχισαν να “πιέζουν” και για ένα δεύτερο γκολ, αλλά χρειάστηκε να μείνει η Τσέλσι με 10 παίκτες στο 59′ με απευθείας κόκκινη κάρτα στον Τσίλγουελ, για να βρει το 2-0 με τον Ασένσιο να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 74. Η “Βασίλισσα” έχει έτσι σημαντικό προβάδισμα, ενόψει της ρεβάνς με την Τσέλσι στο Λονδίνο, για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Συνθέσεις

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι) : Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Καμαβινγκά (71′ Ρούντιγκερ), Βαλβέρδε, Κρόος (84′ Τσουαμενί), Μόντριτς (81′ Θεμπάγιος), Ροντρίγκο (71′ Ασένσιο), Μπενζεμά, Βινίσιους.

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ) : Κέπα, Κουλιμπαλί (53′ Κουκουρέγια), Τιάγκο Σίλβα (75′ Μάουντ), Φοφανά, Τζέιμς, Καντέ (75′ Γκάλαχερ), Έντσο Φερνάντες, Κόβατσιτς, Τσίλγουελ, Στέρλινγκ (65′ Χάβερτζ), Ζοάο Φέλιξ (65′ Τσαλόμπα).

Το πρόγραμμα των πρώτων προημιτελικών αγώνων

Μ.Τρίτη 11/4

Μπενφίκα – Ίντερ  0-2
Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου  3-0

Μ.Τετάρτη 12/4

Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι  2-0
Μίλαν – Νάπολι  1-0

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected