Αθλήματα

“Πέταξε” για τελικό στην Αττάλεια η Λάκη με νέα μεγάλη εμφάνιση

Η εξαιρετική εβδομάδα στην Τουρκία συνεχίζεται για την Μιχαέλα Λάκη, η οποία επικράτησε στον ημιτελικό του Μ. Σαββάτου της Ρωσίδας Βαλέρια Ολιανόφκσαγια με 6-3, 6-1 σε 79 λεπτά εξασφαλίζοντας την παρουσία της στον τελικό του τουρνουά ITF των 15.000 δολαρίων που πραγματοποιείται στην Αττάλεια.

Όπως αναφέρει το tennis24, η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια τελείωσε την αναμέτρηση περνώντας το 85%(!) των πρώτων service κερδίζοντας το 75% των πόντων (38/51), ενώ παράλληλα “έσβησε” και τις 5 απειλές για break της αντιπάλου της.

Στο 1ο set η Λάκη χρειάστηκε μόλις ένα break (3-1) και κρατώντας το service της από εκεί και πέρα έφτασε στη κατάκτηση του set παίρνοντας προβάδισμα με 1-0. Στο 2ο μέρος του αγώνα η Ελληνίδα τενίστρια βρήκε και πάλι γρήγορα break (2-0), με την Ολιανόφκσαγια να μειώνει σε 2-1.

Από εκείνο το σημείο και μετά η Λάκη κατέκτησε και τα τέσσερα τελευταία games σφραγίζοντας τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Στον τελικό την Κυριακή του Πάσχα η Λάκη θα αντιμετωπίσει μια εκ των Νταλίνα Λίνκα Αμαριέι (Ρουμανία) και Βίκι φαν ντε Πεερ (Βέλγιο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected