Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ο απολογισμός του ΓΑΣ Κοπανού για τη σεζόν 2022/2023

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έτσι και φέτος, ο ΓΑΣ Κοπανού κάνει έναν απολογισμό της χρονιάς για το ανδρικό τμήμα.

Οι “κιτρινόμαυροι” τερμάτισαν στην 6η θέση της βαθμολογίας της Α Ερασιτεχνικής (2η στα play out), με συγκομιδή 31 βαθμούς, και 40 τέρματα υπέρ, 49 κατά.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν ο Δημήτρης Στογιάννης με 7 γκολ, ενώ 12 ήταν οι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Ακαδημία και πήραν χρόνο συμμετοχής από τον Χρήστο Μποζίνη.

Αναλυτικά :

“Κι αφού πέρασε η περίοδος του Πάσχα και άπαντες είχαν τη δυνατότητα να περάσουν όμορφες στιγμές με τις οικογένειες τους, ήρθε η ώρα να κάνουμε έναν μικρό απολογισμό της σεζόν για το ανδρικό τμήμα της ομάδας.

Παρά τις αντίξοες ομολογουμένως συνθήκες που επικρατούν σε όλο το φάσμα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ο ΓΑΣ Κοπανού συνεχίζει να προσφέρει στον τόπο, δημιουργώντας τον “πυρήνα” διασκέδασης, εκγύμνασης αλλά και αθλητικής παιδείας στους νεαρούς κατοίκους του χωριού, και όχι μόνο.

Η ομάδα μας, όπως και την περσινή σεζόν, τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας, έχοντας μεν δύο βαθμούς λιγότερους αλλά με καλύτερες επιδόσεις σε επίθεση και άμυνα.

Όμως, το σημαντικό δεν είναι αυτό. Ο προπονητής μας, Χρήστος Μποζίνης έδωσε τη δυνατότητα σε πολλούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής να αγωνιστούν στην Α κατηγορία, αποκτώντας εμπειρίες και παραστάσεις που θα βοηθήσουν τόσο τους ίδιους όσο και τον σύλλογο τα επόμενα χρόνια.

Παίκτες όπως οι Κωνσταντίνος Ίντος, Άγγελος Ορμανίδης, Ένι Γκιούλα, Γιώργος Κότσαλης, Παναγιώτης Χαβαριόπουλος, Γρηγόρης Λογγινίδης, Θανάσης Στογιάννης, Γιώργος Φωτιάδης, Νίκος Χατζηπαυλίδης, Βασίλης Μίχος, Τάσος Σαρδέλης, Σωτήρης Ορμανίδης κατέγραψαν πολλές συμμετοχές με το ανδρικό τμήματα και ξεχώρισαν με την παρουσία τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους, όπως επίσης και στον Δημήτρη Στογιάννη, που αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας με 7 γκολ.

Τέλος, να ευχηθούμε σε όσους μπαίνουν στην τελική ευθεία των εξετάσεων, καλή επιτυχία αλλά και καλή σταδιοδρομία στην επαγγελματική τους ζωή!

Σημειώνουμε πως οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά, ενώ η Ακαδημία μας θα ολοκληρώσει τη σεζόν με τη λήξη της σχολικής χρονιάς.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected