Κατηγορίες
Αθλήματα

Ασημένιος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης ηττήθηκε στον τελικό των 79κ. στο Ζάγκρεμπ από τον Ουκρανό Βασίλ Μιχαΐλοβ και δεν μπόρεσε να πανηγύρισει για δεύτερη σερί χρονιά τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης στην πάλη.

Το φαινόμενο της ελληνικής πάλης, μόλις στα 21 του χρόνια, μετά το χρυσό πέρυσι στη Βουδαπέστη, στέφθηκε δευτεραθλητής Ευρώπης στο Ζάγκρεμπ, επιβεβαιώνοντας πως είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα και σπουδαίες επιτυχίες για την Ελλάδα.

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης δεν τα κατάφερε στον τελικό της κατηγορίας των 79 κιλών απέναντι στον Ουκρανό, Βασίλ Μιχαΐλοβ, καθώς ηττήθηκε με 3-1.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν πιο επιθετικός στο ξεκίνημα του τελικού και κατάφερε να πάρει προβάδισμα με 1-0, με τον διαιτητή να κάνει παρατηρήσεις στον Ουκρανό ότι δεν πάλευε.

Ένα λάθος, ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του πρώτου 3λέπτου τον έφερε πίσω στο σκορ με 2-1. Ο Ουκρανός με καλύτερη ψυχολογία, πλέον, έκανε το 3-1 στα μέσα του δεύτερου 3λεπτου και παρά τις προσπάθειες του Κουγιουμτσίδη, το σκορ δεν άλλαξε.

Η ήττα αυτή δεν αλλάζει το γεγονός, ότι πρόκειται για μια ακόμα μεγάλη επιτυχία του Έλληνα πρωταθλητή.

Θυμίζουμε πως την Τετάρτη (19/4, 20:30) ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ θα αντιμετωπίσει τον Μάιλς Ναζέμ Αμινέ από το Σαν Μαρίνο στον τελικό των 86 κιλών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected