Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πρωταθλητής στη Ζάκυνθο ο ΑΟ Λεβάντε (photos)

Μετά από 8 ολόκληρα χρόνια το Κύπελλο του Πρωταθλητή έφτασε ξανά στους Αγίους Πάντες και στον Γαλάρο! Στον ίδιο χώρο στην “ταβέρνα τση Ρίζας”, οι παίκτες της ομάδας του ΑΟ Λεβάντε πανηγύρισαν την κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου. Η πρώτη φορά ήταν το 2015 και τώρα η δεύτερη.

Σε μια όμορφη εκδήλωση, η ιστορική ομάδα έγραψε άλλη μια σελίδα στην ιστορία της και πρόσθεσε ακόμα ένα αστέρι στο σήμα της. Ήταν μια σπουδαία εκδήλωση όπως αρμόζει σε ομάδες που έχουν ένα σοβαρό διοικητικό συμβούλιο που ως κεντρικό φόντο έχουν πάντα την ομαλή πορεία του συλλόγου.

Μια ομάδα που από την αρχή της αγωνιστικής σεζόν έβγαζε μια ποδοσφαιρική υγεία αλλά και κουλτούρα. Ο “θεός” της μπάλας αντάμειψε αυτή την προσπάθεια και αυτό φάνηκε στα πρόσωπα των μελών του διοικητικού συμβουλίου που έλαμπαν από χαρά και ικανοποίηση.

Πρωταγωνιστές σε αυτή την εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας 17/4 ήταν οι ποδοσφαιριστές, που το γιόρτασαν με την ψυχή τους, φωτογραφήθηκαν με την κούπα του πρωταθλήματος, άναψαν καπνογόνα, με θέα τον κάμπο του νησιού.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδος το 2004 ο Μιχάλης Καψής ο οποίος βρέθηκε το νησί για την γιορτή του Πάσχα με τον φίλο του και πρώην παίκτη της ομάδας του ΑΟ Λεβάντε, Χρήστο Κομιώτη.

Η απονομή του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του καταστήματος, με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ζακύνθου να μιλάει για την δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος και να κάνει λόγο για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Στην συνέχεια οι αρχηγοί της ομάδας (Καπετάνης, Μπελέρης, Τριανταφυλλίδης, Μαρούδας) σήκωσαν την κούπα του πρωταθλήματος στον αέρα.

περισσότερες φωτογραφίες στο ioniansports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected