Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Στέργιος Αντωνίου : “Οριστικά στο Πανθεσσαλικό χωρίς θεατές ο τελικός”

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Στέργιος Αντωνίου μίλησε στο Metropolis 95.5 για στο γήπεδο διεξαγωγής του φετινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας τόνισε πως η ομοσπονδία αποφάσισε η αναμέτρηση να λάβει χώρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, χωρίς οπαδούς των δύο ομάδων και με ονομαστικές προσκλήσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέργιος Αντωνίου:

Για την έδρα του τελικού και την παρουσία φιλάθλων: «Έπρεπε να είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου αλλά πάντα μας προβληματίζει και χάνει την αίγλη του. Το έχουμε βασανίσει πολύ το θέμα του τελικού. Δεν θα κατηγορήσει κανείς τον Μπέο γιατί υπάρχουν και προηγούμενα. Δεν υπάρχει διάθεση να βοηθήσουν κάποιοι. Η προκήρυξη είναι αυτή και ορθά το λέει η ανακοίνωση. Κανείς δεν θα ήθελε να γίνει ο τελικός σε ένα κλειστό γήπεδο. Καταλήξαμε να γίνει ο τελικός στον Βόλο και πλέον, εξετάζουμε πως θα μοιραστούν τα εισιτήρια ονομαστικά όπως ζητήθηκε.

Δεν θα είναι οπαδοί στο γήπεδο, θα υπάρχουν επώνυμες προσκλήσεις. Είναι κακό που δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι. Οι ομάδες θα θέλουν να γίνει το παιχνίδι με τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Το ΟΑΚΑ θα ήταν μια καλή λύση αλλά δεν είναι διαθέσιμο. Η ΕΠΟ έχει πληρώσει όλες τις οφειλές της. Ακόμη και να υπήρχαν οφειλές είναι λόγος να μην γίνει ο τελικός εκεί; Πιθανόν να υπάρχουν προβλήματα και να γίνουν έργα.

Δεν μπορούμε να παίζουμε άλλο με τον τελικό. Είναι φανερό ότι σχέσεις πολιτείας και ομοσπονδίας δεν είναι αγαστές. Με δηλώσεις του ο Υφυπουργός στρέφεται εναντίον της ΕΠΟ ενώ έχουμε ανταποκριθεί πλήρως στις υποχρεώσεις μας».

Για την απόρριψη της Αγγλίας: «Η αγγλική ομοσπονδία άναψε το πράσινο φως και η Κρίσταλ Πάλας απάντησε θετικά για τις 21 του Μάη. Προέκυψαν, όμως, εκλογές εκείνη την ημέρα».

loading...
error: Protected