Κατηγορίες
Αθλήματα

Νέα μεγάλη επιτυχία για τον Ελληνικό αθλητισμό : Χρυσός στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ!

Τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης κατέκτησε ο πρωταθλητής των 86 κιλών, Νταουρέν Κουρουγκλίεβ, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης που διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ χάρισε στην Ελλάδα το δεύτερο της μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης Ανδρών/Γυναικών, που διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας. Μετά το ασημένιο του Γιώργου Κουγιουμτσίδη, σειρά πήρε το χρυσό του Κουρουγκλίεβ, ο οποίος στον σημερινό τελικό των 86κ. ελευθέρας πάλης επικράτησε με 3-1 του Μάιλς Ναζέμ Αμινέ από το Σαν Μαρίνο.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος πρωταθλητής αντιμετώπισε στον τελικό τον «χάλκινο» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 και πρωταθλητή Ευρώπης του 2022, Μίλς Νάζεμ Αμίνε και με σκορ 3-1 κατάφερε να τον κερδίσει και έτσι να πάρει το πρώτο του μετάλλιο φορώντας το ελληνικό εθνόσημο. Μετά τη λήξη του αγώνα και τη νίκη του, ο Κουρουγκλίεβ φίλησε την ελληνική σημαία στη φανέλα του και προς τιμήν του θα ακουστεί ο Εθνικός μας ύμνος.

Μάλιστα ο τρομερός παλαιστής κατάφερε να μην χάσει ούτε έναν τεχνικό πόντο κατά τη διάρκεια όλων των αγώνων του στη διοργάνωση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected