Κατηγορίες
Basket

Ισοφάρισαν οι Bucks χωρίς Giannis και πηγαίνουν στο Miami για το break (vid)

Οι Μιλγουόκι Μπακς ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά του πρώτου γύρου των φετινών πλέι οφ του ΝΒΑ απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ, κερδίζοντάς τους με 138-112 στο «Fiserv Forum».

O Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού στη μέση. Τα «ελάφια», όμως, έκαναν δύο ρεκόρ στα πλέι οφ με 81π. στο πρώτο μέρος και με 25 εύστοχα τρίποντα, για να ξεπεράσουν το εμπόδιο των εκπροσώπων της Φλόριντα, που είχαν κάνει το μπρέικ στο πρώτο ματς. Τώρα, η σειρά θα μεταφερθεί στο «Kaseya Center», όπου θα κληθούν να κάνουν εκείνα το μπρέικ για να ανακτήσουν το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Μπρουκ Λόπεζ με 25π., ο Τζρου Χόλιντεϊ με 24π., πέντε ριμπάουντ και έντεκα ασίστ και ο Πατ Κόνατον με 22π. ηγήθηκαν των γηπεδούχων. Όχι πως υστέρησαν σε απόδοση ο Κρις Μίντλετον με 16π., έξι ριμπάουντ και εφτά ασίστ, ο Μπόμπι Πόρτις με 13π., δεκαπέντε ριμπάουντ και πέντε ασίστ και ο Τζο Ινγκλς με 17π., τέσσερα ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έπαιξε για 1.16’ χωρίς να προλάβει να γράψει κάτι στη στατιστική του.

Ο Τζίμι Μπάτλερ με 25π., ο Μπαμ Αντεμπάγιο με 18π. και πέντε ριμπάουντ, ο Κάλεμπ Μάρτιν με 15π. και έξι ασίστ και ο Βίκτορ Ολαντίπο με 15π. και πέντε ριμπάουντ ξεχώρισαν για τους Μαϊάμι Χιτ. Δεν έπαιξε ο Τάιλερ Χίρο, που τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι και η επιστροφή του στα παρκέ θα αργήσει.

*basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected