Αθλήματα

Α1 Γυναικών : Ο ΠΑΟΚ έκανε το break στη Νέα Ιωνία με γκολ 9” πριν το τέλος! (vid)

Το 1-0 στoυς τελικούς της Α1 Γυναικών έκανε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας του ΟΦ Νέας Ιωνίας στην Αθήνα με 19-18.

Σε ένα ματς με τρομερές τερματοφύλακες και δραματικό φινάλε, ο ΠΑΟΚ έσπασε την έδρα του ΟΦ Νέας Ιωνίας κερδίζοντας με 19-18 χάρη σε γκολ της Ντίας 9 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Κυριαρχικός εμφανίστηκε στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ, παίρνοντας από νωρίς το προβάδισμα. Στο τρίτο λεπτό ο Δικέφαλος «έχασε» την αρχηγό του, Μαρία Χατζηπαρασίδου, με κόκκινη κάρτα, ωστόσο διαχειρίστηκε αυτή την απουσία, παίρνοντας σημαντικές βοήθειες από την τερματοφύλακα του, Τομάσεβιτς. Με τρομερή αμυντική προσήλωση, ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων στο πρώτο τέταρτο, 2-6, προβάδισμα το οποίο διατηρούσε μέχρι και το τελευταίο πεντάλεπτο, 4-8. Σ’ εκείνο το σημείο οι γηπεδούχες έκαναν σερί, μειώνοντας, με το τελικό σκορ του πρώτου μέρους να είναι 7-9.

Σε υψηλό τέμπο συνεχίστηκε το παιχνίδι μετά την ανάπαυλα αποκτώντας «άγρια ομορφιά». Ο Δικέφαλος διατηρούσε το προβάδισμα των δύο τερμάτων με την Γκόμες να κάνει το 8-10 και την Σεβδίλη λίγο αργότερα το 12-14. Οι Ασπρόμαυρες στην συνέχεια άνοιξαν λίγο ακόμα την ψαλίδα του σκορ με την Σεβδίλη να κάνει το 13-17 και την η Τομάσεβιτς να συμβάλει σημαντικά πραγματοποιώντας κομβικές αποκρούσεις. Μετέπειτα το σκορ έφτασε στο 17-17 αλλά η Ντίας έδωσε και πάλι το προβάδισμα τον ΠΑΟΚ σκοράροντας για το 17-18, ενώ βρήκε ξανά δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 18-19.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη, την Τετάρτη 26 Απριλίου και ώρα 17:00, εντός έδρας, απέναντι στον ΟΦΝΙ, στο πλαίσιο του Game 2 της τελική φάσης των πλέι-οφ της Α1 Χάντμπολ γυναικών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected