Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μαγική χρονιά για την Κοζάνη, κατέκτησε και το Κύπελλο! (photos+vid)

Το Κύπελλο της ΕΠΣΚ για τη φετινή σεζόν κατέκτησε η Κοζάνη, που επικράτησε στον τελικό του θεσμού με σκορ 3-2 επί του Μακεδονικού Φούφα, στην παράταση, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι.

Μπροστά σε αρκετό κόσμο στο ΔΑΚ Κοζάνης, η ομάδα της Πτολεμαΐδας προηγήθηκε δύο φορές (1′ Παπάς, 51′ Μωυσιάδης), όμως η Κοζάνη ισοφάρισε αμφότερες (42′ Μπακάλης, 84′ Λάμπογλου), με αποτέλεσμα το ματς να οδηγηθεί στην παράταση.

Εκεί ο συνήθης…ύποπτος Κανούλας έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του και ακολούθησε η έντονη διαμαρτυρία από πλευράς Μακεδονικού, ο οποίος απείλησε με αποχώρηση.

Τελικά ο αγώνας συνεχίστηκε και με το σφύριγμα του ρέφερι Τσιμεντερίδη, ακολούθησαν οι έντονοι πανηγυρισμοί των “ερυθρολεύκων”.

Δείτε τις φωτογραφίες στο top-sport.gr

Συνθέσεις

Κοζάνη (Νίκος Μπαδήμας) Καραγκιόζης, Πάνος, Λάμπογλου (110′ Βοριαζίδης), Καραγιάννης, Γιαλαμίδης (40′ Κούφας), Πάτας (90+1′ Μαραγκός),  Μπακάλης (46′ Παπανικόπουλος), Πιρίτζαους (68′ λ.τ. Στόιος), Κανούλας (114′ Μπίντσης), Ψάλτης, Παπαργυρίου

Μακεδονικός Φούφα (Κώστας / Παντελής Καπετάνος) : Δημητριάδης, Καρασούνας, Μωϋσιάδης, Σεκουλίδης, Παπάς, Σερσέμης, Κοντογουλίδης, Καλογιαννίδης (75′ λ.τ. Σπανδωνίδης), Χάιτας (110′ Ρωσσίδης), Θεοδουλίδης (80′ Μητσόπουλος), Βασσάκης (39′ Πατουλίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected